Lees hier de veelgestelde vragen over Wantijlive

De kans is groot dat jouw vraag hier beantwoord wordt. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Algemeen

Wantijlive vindt plaats op vrijdag 9 juni 2023 van 16.00 tot 23.00 uur in het Wantijpark in Dordrecht.
Wantijlive vindt plaats op vrijdag 9 juni 2023. Je bent van 16:00 uur tot 23:00 uur van harte welkom. Let op: De entree sluit om 21.30 uur.
Wantijlive vindt plaats in het Wantijpark aan de Baden-Powelllaan te Dordrecht, check hier de locatie in Google maps
We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt. Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel (betaald) parkeren in Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen naar het park.
Betaald parkeren is mogelijk in de Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de ingang van Wantijlive.
De minimumleeftijd voor Wantijlive is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het festivalterrein toegelaten.

Ticket info

Binnenkort verschijnt meer info over de kaartverkoop.
Kaarten voor Wantijlive zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen! Tweedehandskaarten kopen is altijd een risico en raden wij ook zeker af. Mocht je de gok toch willen wagen, maak dan alleen gebruik van TICKETSWAP.
De voorverkoop of Early Bird verkoop geeft je de mogelijkheid om je kaarten voor de reguliere verkoop te kopen. Het is binnenkort mogelijk je in te schrijven voor de Early Bird.
Er geldt een maximum van 10 kaartjes per persoon. Wil je met meer personen komen? Zorg dan dat één van je vrienden ook kaartjes koopt.
Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om de kaarten terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox.

Wanneer dit niet het geval is heb je bij het kopen van je kaarten een persoonlijk account aangemaakt in Paylogic. Hier kun je je aankoop ook altijd terugvinden. Je kunt op dit account inloggen via deze link. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug.

Als je je ticket(s) echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de tickets mee hebt besteld.

Indien je er niet uitkomt dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.
Net als veel andere evenementen heeft helaas ook Wantijlive te maken met zwarthandel. Om te voorkomen dat onze bezoekers te veel betalen voor een kaartje, dan de oorspronkelijke prijs, moeten tickets worden gepersonaliseerd. Voor het personaliseren zijn de volgende gegevens per persoon nodig: voornaam, achternaam, e-mailadres, geslacht en geboortedatum.

Gebruik altijd de naam die op het identiteitsbewijs staat. Bij twijfel kan bij de ingang om het identiteitsbewijs gevraagd worden.

Zwarthandel
Kaarten voor Wantijlive zijn enkel via de officiële website te koop. Koop nooit kaarten via andere kanalen! Je betaalt dan, vaak onbewust, veel te veel voor een toegangskaart. We kunnen je dan bovendien géén garantie geven dat je toegangskaart geldig is. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op http://www.weetwaarjekoopt.nl/

Personaliseren
Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. In februari ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces, zoals de datum tot wanneer het mogelijk is om je kaart te personaliseren.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor- en achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart).

Na het invullen van deze informatie zal je een e-mail ontvangen met jouw gepersonaliseerde kaarten. Als je de kaarten niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Wanneer moeten mijn kaarten gepersonaliseerd worden?
Dit kan vanaf februari 2022. Hier is geen deadline voor en kan je zelfs tijdens het evenement doen. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je nog wachten met het personaliseren. Je ontvangt de kaarten nadat je dit hebt gedaan.

Ik ben vergeten mijn kaarten te personaliseren, wat kan ik doen?
De personalisatie periode loopt door tijdens het evenement. Zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Middels deze e-mail is het mogelijk om je kaarten alsnog te personaliseren Je ontvangt je kaarten direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Indien je na enkele minuten nog geen kaarten hebt ontvangen, neem dan contact op met de Paylogic Customer Service. Tip: het kan ook zijn dat de mail met kaarten in je spamfolder zit.

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaart. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. De waarde van het kaart zal dan niet terugbetaald worden.

In het geval je nog andere vragen hebt wat betreft de kaarten, kun je contact opnemen met de klantenservice van Paylogic via Customer Service Paylogic.

Had je de kaarten voor Wantijlive al gepersonaliseerd en gaat er nu iemand anders mee?
Je hebt tot en met 21 januari 2022 de mogelijkheid om kosteloos de naam te wijzigen en iemand anders mee te nemen. Alle hoofdboekers hebben hier een email met meer informatie over ontvangen.

Ik moet de naam op het kaartje veranderen, wat kan ik doen?
Het is mogelijk om de naam dat op het kaartje staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per kaart een fee van €3,50 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de Paylogic Ticket transfer. Klik hier om de naam op je ticket te wijzigen. 

Het is mogelijk om de naam dat op het kaartje staat te veranderen (omdat je iemand anders wil uitnodigen voor het evenement). Houd er rekening mee dat er per kaart een fee van €3,50 gevraagd wordt. Om deze reden is het belangrijk dat je jouw gegevens de eerste keer correct invoert.

Naamswijzigingen kunnen gedaan worden via de Paylogic Ticket transfer. Klik hier om de naam op je ticket te wijzigen.

Nee, we nemen helaas geen kaarten retour.

Wachtlijst

Alle veel gestelde vragen over de wachtlijst vind je hier. De kans is groot dat jouw vraag daar beantwoord wordt. Mocht je nog een andere vraag hebben, kun je contact opnemen.

Corona maatregelen

Wantijlive houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen in 2023 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit hier bekend gemaakt.
Wantijlive houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen in 2023 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit hier bekend gemaakt.
Als Wantijlive weer niet door kan gaan in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen en tickets te retourneren.
Als Wantijlive toch niet door kan gaan wegens de pandemie, vergoed het Garantiefonds van de overheid 80% van de gemaakte organisatiekosten voor Wantijlive. Dat betekent dat het financiële risico van de organisatie wordt afgedekt. Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen die al een kaartje voor Wantijlive had gekocht de mogelijkheid om zijn geld volledig terug te vragen en tickets te retourneren.

Praktische informatie

Ja, bij het betreden van het festivalterrein van Wantijlive kan de beveiliging om je legitimatie vragen om je naam en leeftijd te controleren. Een paspoort, identiteitskaart en rijbewijs worden geaccepteerd als legitimatiebewijs.
Al het eten en drinken wordt gekocht met munten. Deze zijn op het festivalterrein te koop. Ze kunnen zowel met cash als met pin betaald worden. Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van Wantijlive.
Munten voor Wantijlive worden per strips verkocht. De prijzen voor 2023 zijn nog niet bekend. De kassa’s sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen. Ook de foodtrucks en tenten sluiten een kwartier voor het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk munten in te wisselen bij de foodtrucks en tenten. De bar sluit tegelijkertijd met het einde van het festival. Hierna is het niet meer mogelijk om munten in te wisselen bij de bar.
Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld. De kassa’s sluiten een kwartier voor het einde van het festival, hierna is het niet meer mogelijk om munten te kopen.

Munten zijn één jaar/editie geldig.

Helaas is er geen mindervalidedeck bij Wantijlive. Wel is er een verharde/rolstoelvriendelijke ingang (familie ingang) en een mindervalide toilet bij de EHBO aanwezig.
Nee, het is niet mogelijk om tussentijds het festivalterrein te verlaten en later opnieuw terug te keren.
Nee, op het terrein van Wantijlive worden geen sigaretten en tabak verkocht.
Kolven is mogelijk bij de EHBO op het festivalterrein.

Zakelijke mogelijkheden?

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden op Wantijlive vind je hier.
De Ten Raede Lounge biedt een all inclusive VIP met de beste plaatsen van het festival. Klik hier voor meer informatie.
Dat kan zeker. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Op dit moment is er nog maar een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij. Bekijk hier het aanbod, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket.

Wat kan ik meenemen?

Op het festivalterrein zijn helaas geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen. De organisatie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte, persoonlijke eigendommen.
Een paraplu is in verband met de veiligheid en het zicht van je medebezoekers helaas niet toegestaan. Mocht het regenen, dan zijn er gratis poncho’s beschikbaar bij de barren (zolang de voorraad strekt).
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein van Wantijlive.
Het is niet toegestaan om professionele foto en/of filmapparatuur mee te nemen op het festivalterrein. Hieronder worden foto- en videocamera’s verstaan met zoomlensen en afneembare accessoires. Wil je professionele foto’s maken en/of een persaanvraag doen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Overig

De algemene voorwaarden vind je HIER
Het Privacy and Cookies statement vind je HIER
De huisregels lees je HIER

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in om contact met ons op te nemen. Check eerst even onze FAQ pagina, hier staan een hoop veelgestelde vragen met antwoorden!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.