Ten Raede Lounge

All Inclusive VIP

Ten Raede Lounge

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

De Ten Raede Lounge biedt een all inclusive VIP met de beste plaatsen van het festival. 

Elk jaar zetten we met onze partners uit de regio een fantastisch festival weekend neer. De Ten Raede Lounge is er exclusief om deze bedrijven te bedanken!

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partner Chez Heeren Jansen en Boonstoppel Wijnen, de lekkerste koffie van Pelican Rouge en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe, de gehele dag verzorgd.

Met zakenrelaties, partners of personeel genieten van een geweldig feest, terwijl je van alle gemakken wordt voorzien. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de Ten Raede Lounge misschien iets voor jou!

Door kaarten af te nemen voor onze Ten Raede Lounge word je automatisch sponsor van het festival en wordt jouw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op onze website en in de lounge.

Exclusief voor sponsoren

Wilt u bijdrage aan het succesvolle Wantij-weekend?  Er is nog een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij. Bekijk hieronder het aanbod, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket.

Zakelijk aanbod 2023

Je kunt een Ten Raede Lounge arrangement bestellen en je verzekeren van een plek op Wantijlive én Wantijpop 2023. De Ten Raede Lounge is steevast uitverkocht en we doen onze best om al onze partners en sponsoren elk jaar weer te verwelkomen. Bekijk hieronder ons aanbod en neem contact op via het formulier.

Ten Raede Lounge op Wantijlive
Partner

Als partner ontvang je 20x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop. Ook krijg je 20x veldkaarten Wantijlive. Qua communicatie ben je maximaal...

€ 12.500,-
Live optreden Nielson op Wantijlive 2019
Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor ontvang je 10x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop. Ook krijg je 10x veldkaarten Wantijlive. Qua communicatie ben je goed...

€ 4.400,-
Live optreden Racoon op Wantijlive 2019
Sponsor

Als sponsor ontvang je 4x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop. Ook krijg je 4x veldkaarten Wantijlive. Logo's website en online communicatie

€ 2.100,-

Partners