Ten Raede Lounge

All Inclusive VIP

Ten Raede Lounge

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

De Ten Raede Lounge biedt een all inclusive VIP met de beste plaatsen van het festival. 

Elk jaar zetten we met onze partners uit de regio een fantastisch festival weekend neer.

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partner Chez Heeren Jansen, Boonstoppel Wijnen en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe, de gehele dag verzorgd.

Met zakenrelaties, partners of personeel genieten van een geweldig feest, terwijl je van alle gemakken wordt voorzien. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de Ten Raede Lounge misschien iets voor jou!

Door kaarten af te nemen voor onze Ten Raede Lounge word je automatisch sponsor van het festival en wordt jouw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op onze website en in de lounge.

Exclusief voor sponsoren

Wilt u bijdrage aan het succesvolle Wantij-weekend? Bekijk hieronder het aanbod, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket.

Openingstijden

Let op: Tijdens Wantijlive op vrijdag 7 juni is de Ten Raede Lounge geopend van 14.30 – 23.00 uur. Betreden van de VIP area kan alleen met de juiste toegangskaarten (op uitnodiging).

Zakelijk aanbod 2024

Je kunt een Ten Raede Lounge arrangement bestellen en je verzekeren van een plek op Wantijlive én Wantijpop 2024. De Ten Raede Lounge is steevast uitverkocht en we doen onze best om al onze partners en sponsoren elk jaar weer te verwelkomen. Bekijk hieronder ons aanbod en neem contact op via het formulier.

Ten Raede Lounge op Wantijlive
Partner

20x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop en 20x Wantijlive veldkaarten. Logovermelding op podia, Ten Raede Lounge, e-tickets en online.

€ 14.000,-
Live optreden Nielson op Wantijlive 2019
Hoofdsponsor

10x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop en 10x veldkaarten Wantijlive. Logovermelding op alle e-tickets, festivalterrein en website.

€ 4.700,-
Sponsor

Als sponsor ontvang je 4x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop en 4x veldkaarten Wantijlive. Logovermelding op website en online communicatie

€ 2.400,-

Partners