Ten Raede Lounge

Interesse?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

De Ten Raede Lounge biedt een all inclusive VIP met de beste plaatsen van het festival. Ben jij erbij 17 juni 2022 in het Wantijpark te Dordrecht?

Elk jaar zetten we met onze partners uit de regio een fantastisch festival weekend neer. De Ten Raede Lounge is er exclusief om deze bedrijven te bedanken!

Op de Ten Raede Lounge geniet je van het beste uitzicht op het festival en de artiesten, culinaire hoogstandjes van onze partner Chez Heeren Jansen en Boonstoppel Wijnen, de lekkerste koffie van Pelican Rouge en uiteraard veel collega ondernemers uit de regio. Op de Ten Raede Lounge geldt het all inclusive principe, de gehele dag verzorgd.

Met zakenrelaties, partners of personeel genieten van een geweldig feest, terwijl je van alle gemakken wordt voorzien. Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is de Ten Raede Lounge misschien iets voor jou!

Door kaarten af te nemen voor onze Ten Raede Lounge word je automatisch sponsor van het festival en wordt jouw bedrijfsnaam of logo zichtbaar op onze website en in de lounge.

Exclusief voor sponsoren

Wilt u bijdrage aan het succesvolle Wantij-weekend?  Er is nog een beperkt aantal sponsorplaatsen vrij. Bekijk hieronder het aanbod, inclusief kaarten voor de Ten Raede Lounge en communicatiepakket.

Ten Raede Lounge op Wantijlive
Beste plekken festival
All inclusive VIP
All incluisve VIP
Klantrelaties naar Wantijlive
Met klantrelaties naar Wantijlive

Bestel voor 25%

Je kunt nu al je Ten Raede Lounge arrangement bestellen en je verzekeren van een plek op Wantijlive 2022. De editie die toch op z’n minst legendarisch gaat worden 😉 Maar we snappen ook dat de huidige tijd vraagt om een bijzondere aanpak. Daarom bieden we voor 2022 een unieke oplossing:

  1. Bestel je arrangement via het  formulier
  2. Je ontvangt een factuur voor 25% en betaalt deze als bevestiging
  3. Je ontvangt ook een tweede factuur voor 75% en betaalt deze op een later tijdstip

Mooie deal toch?! Bekijk hieronder de mogelijkheden of via onderstaande button de factsheet.

Ten Raede Lounge op Wantijlive
€ 10.000,- Partner

Als partner ontvang je 20x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop. Ook krijg je 20x veldkaarten Wantijlive. Qua communicatie ben je maximaal zichtbaar: Logo op banners mainstage en popcentrale podium Ruimte voor naamsponsoring zoals AMES podium en Ten Raede Lounge. Logo's op alle etickets en op festivalterrein. Logo's website en online communicatie

Live optreden Nielson op Wantijlive 2019
€ 3.950 Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor ontvang je 10x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop. Ook krijg je 10x veldkaarten Wantijlive. Qua communicatie ben je goed zichtbaar met logo's op alle etickets, festivalterrein, website en online communicatie

Live optreden Racoon op Wantijlive 2019
€ 1.950,- Sponsor

Als sponsor ontvang je 4x VIP kaarten voor Wantijlive en voor Wantijpop. Ook krijg je 4x veldkaarten Wantijlive. Logo's website en online communicatie

Partners