Food & Drinks

Regionale lekkernijen

Food & Drinks

Elk jaar is er weer heel veel lekkers te vinden op Wantijlive! We werken altijd zo veel mogelijk samen met lokale partners, dus het wordt een feest der herkenning! Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Goed om te weten: Dit jaar werken we voor het eerst met een beker retour systeem.

Leffe bar

Bierliefhebbers opgelet! Een heerlijke selectie van Leffe bieren staat klaar. Ontspan en geniet van een koud glas bier op het terras.

Boonstoppel Wijnbar

Breng een bezoekje aan de gezellige wijnbar-caravan. De beste wijnen uit wijngebieden van over de hele wereld proef je bij Boonstoppel.

Broertjes Saté

De broertjes serveren de lekkerste broodjes Indonesische kipsaté met zoetzure komkommer, saté van kippendij, ambachtelijke pindasaus, gebakken uitjes en sambal ketjap saus. Genieten!

Indonesische kipsaté
Wantijpaviljoen

Geniet van een luxe broodje pork/chicken of pulled pork cheeseburger, met een smoky touch, bereid op Wantijpaviljoens’ unieke BBQ Experience!

Smoky BBQ
FLES & MES

Bij Fles & Mes vind je de lekkerste burgers en snacks om lekker even bij te tanken. Zonnetje erbij en genieten maar!

Burgers & Broodje Kroket
Toko Kaminah

Toko Kaminah serveert diverse Surinaamse broodjes, nasi, bami en saté, maar ook overheerlijke spekkoek en andere lekkernijen. Zelfs glutenvrij!

Surinaamse keuken
Boer'n Bontje

Met liefde en passie bereid. Geniet bij Boer'n Bontje van o.a. overheerlijke broodjes Pulled Chicken of vegetarische lekkernijen uit de Surinaamse keuken.

Surinaamse keuken
Kitch 'n Booz

Genieten van luxe hotdogs met een topping naar keuze. Het kan allemaal bij Kitch n Booz.

Hotdogs
Speyz

Friet mag natuurlijk niet ontbreken. Ambachtelijk & biologisch, Brabantse friet, vers bereid. Als er Speyz staat, weet je dat je goed zit!

Frituur
Visser's Poffertjes

Overheerlijke, goudbruine, ambachtelijke poffertjes met een topping naar keuze en een grote klont échte roomboter, voor zowel diner als tussendoortje.

Poffertjes
Coffeelicious

Coffeelicious heeft de lekkerste zelfgemaakte taarten en de barista’s serveren jou de mooiste en lekkerste cappuccino of latte!

(Ijs)Koffie en lekkernijen
Arthur Tuytel

Vele soorten vers ijs, lekker voor tussendoor of als toetje! Bij Arthur Tuytel proef je de ambacht en dat smaakt naar meer..

Ambachtelijk ijs & Smoothies
Candyman

Suikerspin, popcorn en Slush Puppie. De Candyman is er voor de lekkerste snoep en zoetwaren.

Snoep & Zoetwaren

Beker retour systeem

Maak kennis met het nieuwe beker retour systeem van Wantijlive! Met ons retoursysteem willen we bezoekers aanmoedigen om hun bekers bij de bar in te leveren, zodat we ze op de meest verantwoorde manier kunnen recyclen.

Check hier hoe het werkt!