Food & Drinks

Elk jaar is er weer heel veel lekkers te vinden op Wantijlive! We werken altijd zo veel mogelijk samen met lokale partners, dus het wordt een feest der herkenning! Bijna al ons eten en drinken komt uit de regio Drechtsteden. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hieronder een greep uit ons foodaanbod.

Smoky BBQ Wantijpaviljoen

Geniet van een overheerlijke verse wrap pulled pork/chicken of pulled pork cheeseburger, bereid op Wantijpaviljoens’ unieke BBQ Experience! Een echt luxe broodje met een smoky touch, vanuit de kern van ons prachtige Wantijpark.

Burgers & Cocktails Fles & Mes

Na het dansen op het foodterras neerploffen met een luxe BBQ burger of toch liever een portie bittergarnituur en je favo cocktail? Bij Khotinsky vind je de lekkerste burgers en snacks om lekker even bij te tanken. Zonnetje erbij, cocktail en snack in de hand en genieten maar!

Surinaams Toko Kaminah

Natuurlijk is Toko Kaminah dit jaar ook weer van de partij. Hier vind je het allerlekkerste Surinaamse eten. Zo zijn er diverse Surinaamse broodjes, nasi, bami en saté. Daarnaast kun je genieten van overheerlijke spekkoek en andere kleine lekkernijen. Mmm..

Poffertjes Vissers Poffertjes

Overheerlijke, goudbruine, ambachtelijke poffertjes met een topping naar keuze en een grote klont échte roomboter, voor zowel diner als tussendoortje. Dat is nog eens genieten!

Ambachtelijk ijs Arthur Tuytel

Vele soorten vers ijs, lekker voor tussendoor of als toetje! Bij Arthur Tuytel proef je de ambacht en dat smaakt naar meer..

Wijnbar Boonstoppel Wijnen

Een luxe bubbeltje? Of liever een volle rode wijn? De beste wijnen uit wijngebieden van over de hele wereld proef je hier. Breng een bezoekje aan de gezellige wijnbar-caravan, want Boonstoppel biedt veel lekkers aan tijdens Wantijlive.

Lekkerste broodjes Boer 'n bontje

Wat denk je van een Bara met kip-kerrie, kip ketjap of bakkeljauw? Loopt het water je al in de mond? Loop dan tijdens Wantijlive eens langs bij Boer'n bontje. Dat is gegarandeerd smikkelen!

Friet & Snacks Speyz

Natuurlijk kun je op Wantijlive ook heerlijk genieten van ambachtelijke friet en lekkere snacks. Bij Speyz kun je kiezen uit bourgondische kroketten, Van Lieshout frikandellen en natuurlijk nog veel meer lekkers.

Flatbreads Hupsaté

Genieten van liefde op een stokje of kipsaté in een luxe flatbread met salade, rode ui, zelfgemaakte satésaus en krokant gebakken uitjes. Proef de bekende saté van Hupsaté in verschillende flatbread variaties.