Programma 2024 is bekend!

Met trots presenteren we de line-up van Wantijlive 2024

Topacts DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, Mart Hoogkamer live met band en Van Dik Hout staan op 7 juni op het programma.

Misschien wel dé populairste band van het moment komt naar Dordrecht, DI-RECT! Met singles als ‘Soldier On’ en ‘Wild Hearts’ laten zien dat ze hun eigen geluid blijven verkennen en daarbij grenzen blijven verleggen. Deze nummers dragen nog steeds het kenmerkende DI-RECT-DNA, maar laten tegelijkertijd volwassenheid en groei van de groep zien.

WATSKEBURT?! De Jeugd van Tegenwoordig komt naar Wantijlive! Deze groep heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze gaan al lang, héél lang mee en ze vervelen nooit. Maak je klaar om te dansen, te zingen en te rappen met de iconische hits van niemand minder dan Vjeze fur, Faberyayo en WIWA en natuurlijk Bas Bron.

We kunnen niet wachten om mee te zingen – nee, te schreeuwen – met zijn nummers. Mart Hoogkamer, een frisse wind in de volksmuziek. Zijn talent voor zingen zit diep geworteld en hij staat symbool voor een nieuwe generatie in dit genre. Wat hebben we daar zin in!

En tot slot Van Dik Hout! De band voorziet meerdere generaties van hits en dient als een ware inspiratiebron voor de huidige jonge Nederlandse artiesten zoals Suzan & Freek, Snelle en andere grote namen. Van Dik Hout heeft de grootste podia van het land bespeeld en is nu dus te zien bij ons. Ken je alle klassiekers uit je hoofd? Oefen deze nog even op zijn minst, want er gaat gezongen worden!

Kaartverkoop

Wil jij Wantijlive niet missen? Schrijf je dan nog snel in voor de Early Bird en koop je kaarten een half uur eerder. De kaartverkoop start zaterdag 27 januari.

Schrijf je hier in

Ten Raede Lounge
Wist je dat Wantijlive speciaal voor de zakelijke markt een Business Lounge heeft? Als all-inclusive VIP kun je hier met zakelijke relaties genieten van het beste uitzicht. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

We hopen je te zien op 7 juni tijdens Wantijlive!