28 januari start de kaartverkoop!

Wantijlive komt er weer aan! Op 9 juni 2023 met de beste acts en het fijne sfeertje zoals je dat van ons gewend bent. Als het goed is staat de belangrijkste deadline al in je agenda, namelijk de kaartverkoop op zaterdag 28 januari 2023!

Op 28 januari om klokslag 10.00 uur gaat de reguliere kaartverkoop van start. Al jaren op rij verkoopt Wantijlive volledig uit. Dus om zeker te zijn van kaartjes voor jezelf en je vrienden kun je je nu inschrijven voor de Early Bird verkoop. De Early Bird geeft je de kans om een uur eerder kaarten te kopen (9.00 uur). Door je in te schrijven vergroot je dus de kans op kaarten 😉 En je ontvangt dan ook als eerste de line up informatie.

Schrijf je in voor de Early Bird!

Ben jij ook zo benieuwd naar het programma? Meer informatie over het programma en de kaartverkoop volgt snel… We verklappen wel alvast dat de eerste headliners bekend worden gemaakt op 19 januari. Meld je aan voor het Facebook evenement. We houden je dan op de hoogte van de laatste updates en gaan hier mooie prijzen weggeven. Zo hoef je niks te missen én kun je meteen al starten met de voorpret!

Was je er vorige editie(s) ook bij? Houd dan je mail vanaf januari extra goed in de gaten.

We hopen je te zien op 9 juni!

Wantijlive 2022

Aftermovie 2022