Ontdek de food line-up voor dit jaar!

Dit jaar is weer een onweerstaanbare food line-up voor je samengesteld op Wantijlive en Wantijpop!

Elk jaar is er weer heel veel lekkers te vinden. We werken altijd zo veel mogelijk samen met lokale partners, dus het wordt een feest der herkenning! Bijna al ons eten en drinken komt uit de regio Drechtsteden. Hierdoor kun je niet alleen genieten van de beste muziek, maar ook van het lekkerste lokale eten! Hier is een samenvatting van wat je kunt verwachten:

🍟 SPEYZ – Friet & Snacks

Geniet van knapperige frietjes en heerlijke snacks van SPEYZ. Perfect om je festivalervaring compleet te maken!

🍗 Boer’n bontje – Bara met kipkerry, broodje pulled chicken, vegan soya pulled

Proef de authentieke smaken van Suriname met Boer’n bontje. Geniet van smaakvolle bara met kipkerry, verrukkelijke broodjes pulled chicken en heerlijke vegan soya pulled gerechten.

🌯 Toko Kaminah – Surinaamse en Indonesische broodjes en gerechten

Toko Kaminah neemt je mee op een culinaire reis met hun Surinaamse en Indonesische broodjes en gerechten. Proef de rijke smaken en geniet van de diverse gerechten.

🍔 FLES&MES – Luxe BBQ hamburger & Broodje kroket, Bittergarnituur & Broodje Hotdog

Voor de liefhebbers van barbecuegerechten biedt FLES&MES een smaakvolle ervaring met hun luxe BBQ hamburger, broodje kroket, bittergarnituur en broodje hotdog.

☕ Coffeelicious – Koffie, ijskoffie & lekkernijen

Coffeelicious staat klaar om je te voorzien van heerlijke koffie en verfrissende ijskoffie. Verwen jezelf ook met hun smakelijke lekkernijen.

🍖 Wantijpaviljoen – Pulled pork/chicken, cheeseburger en BBQ gerechten

Het Wantijpaviljoen serveert sappig pulled pork en pulled chicken, smaakvolle cheeseburgers en heerlijke BBQ-gerechten. Geniet van de heerlijke smaken van de grill.

🍢 Broertjes Saté – Broodjes Indonesische Kipsaté

Broertjes Saté verwent je met hun smaakvolle broodjes Indonesische kipsaté. Laat je verrassen door de authentieke smaken van de saté.

🌯 Hupsate – Flatbread met kipgerechten

Hupsate serveert verrukkelijk flatbread met smaakvolle kipgerechten. Geniet van deze traktatie tijdens Wantijlive!

🐟 MILF – Vis & Vegetarische Mexicaans

MILF biedt een combinatie van verse visgerechten en smaakvolle vegetarische Mexicaanse opties. Geniet van de diversiteit aan smaken en ingrediënten.

🥞 Vissers poffertjes – Poffertjes

Proef de verrukkelijke zoete traktaties van Vissers poffertjes. Deze luchtige poffertjes zijn perfect om even bij te komen.

🍓 Arthur Tuytel – Aardbeiensmoothies, Stroopwafels, Schepijs

Arthur Tuytel serveert verfrissende aardbeiensmoothies, ambachtelijke stroopwafels en heerlijk schepijs. Fijne zoete traktaties toch?

🍷 Boonstoppel – Wijn

Boonstoppel biedt een selectie van verfijnde wijnen om je festivalervaring naar een hoger niveau te tillen. Geniet van een glas wijn en proost op een geweldige dag!

🍺 Leffe Truck – Leffe bier

De Leffe Truck verwelkomt bierliefhebbers met hun heerlijke selectie van Leffe bieren. Ontspan en geniet van een koud glas bier op het terras.

🍻 Mooie Bieren Bar – Speciaal bier

Voor degenen die graag speciaalbier proeven, is de Mooie Bieren Bar er om aan je smaakvoorkeuren te voldoen. Ontdek nieuwe smaken en geniet van de rijke variëteit aan speciaalbieren.

Ontdek meer

Beker recycle systeem

Maak kennis met het nieuwe beker retour systeem van Wantijlive! Met ons retoursysteem willen we bezoekers aanmoedigen om hun bekers bij de bar in te leveren, zodat we ze op de meest verantwoorde manier kunnen recyclen.