Programma 2023 is bekend!

Op 9 juni 2023 vindt de vijfde editie van Wantijlive plaats en de line up is bekend!

Met trots mogen we bekend maken dat één van de populairste Nederlandse rock zangeressen aller tijden naar Wantijlive komt. Niemand minder dan Anouk is de eerste headliner die we aankondigen. Haar meest recente single ‘Something better’, die op haar laatste album Trails of Fails staat, was al een traktatie en dat smaakt wat ons betreft naar meer. We kijken enorm uit naar haar optreden, live bij ons in het park!

Top 2000 kanon Danny Vera behaalde weer succes met zijn hit ‘Rollercoaster’. Opnieuw stond het nummer op de tweede plek in de lijst. Na het succes van vele hits, deelname aan The Streamers en o.a. zijn eigen programma Vera’s Vintage Vibes op Radio Veronica is Danny dit jaar te zien op ons podium. We kijken ernaar uit! Tijdens de eerste editie van Wantijlive in 2017 was Danny Vera al eerder bij ons te zien.

Ten slotte zijn Rolf Sanchez en Dion Cooper aan de line up toegevoegd! Zeg je Latin, dan zeg je Rolf Sanchez. Op dit moment is hij toch wel één van de meest populaire Latin pop artiesten van Nederland. Hij scoort de ene na de andere hit, waaronder ‘Más Más Más’, ‘Ven Ven’ en ‘Hef Je Glas’, waarvan de laatste twee trouwens een gouden plaat opleverde. Als onderdeel van The Streamers en maar liefst twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen ‘beste nieuwkomer’ en ‘beste act’ en vele uitverkochte shows kan Rolf Sanchez natuurlijk niet ontbreken. Maar ook hebben we Dion Cooper weten te boeken. Een primeur. De singer/songwriter gaat van zich laten horen voor ’s werelds grootste muziekpubliek als hij, samen met Mia Nicolai, Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival 2023. Nummers zoals zijn laatste release ‘Blue Jeans’, die hij samen met songfestivalwinnaar Duncan Laurence schreef, zijn representatief voor de essentie van Cooper zelf. En dus dit jaar ook bij ons te zien!

Kaartverkoop
Zaterdag 28 januari start de kaartverkoop. Je kunt je aanmelden voor de Early Bird verkoop. De Early Bird geeft je de mogelijkheid om een uur eerder je kaarten te kopen. Let op: inschrijven kan nog t/m woensdag.

Ten Raede Lounge
Wist je dat Wantijlive speciaal voor de zakelijke markt een Business Lounge heeft? Als all-inclusive VIP kun je hier met zakelijke relaties genieten van het beste uitzicht. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

We hopen je te zien op 9 juni 2023 tijdens de vijfde editie van Wantijlive!