DI-RECT

Wantijlive 2024

Dé band van het moment komt naar Dordrecht! Op vrijdag 7 juni zal niemand minder dan DI-RECT het Wantijpark plat komen spelen. Met een stijf uitverkochte tour door Nederland en België en hun nieuwe album Sphinx belooft het een spektakel te worden! Verwacht nieuwe muziek en bekende hits. Live bij ons in het park!

Koop kaarten

SPHINX album

De band heeft hun gloednieuwe album SPHINX uitgebracht en hiermee trekken ze het land in met de SPHINX Clubtour. In september, oktober, november en december treden ze door Nederland en België op. De tour is al volledig uitverkocht tot eind 2024!

We zijn verheugd dat DI-RECT op Wantijlive komt spelen op 7 juni!
Voor de gelukkige ticketbezitters: bereid je voor op lekkere energie en ongeëvenaarde live muziek, zoals we dat van DI-RECT gewend zijn.

Voor bijna dezelfde prijs als de clubtour zie je niet alleen DI-RECT live, maar nog veel meer top acts.

Koop kaarten

 

DI-RECT - My Blood

Over DI-RECT

Sinds de oprichting van de band in 1999 hebben zij vele verschillende hits gehad. Sinds 2009 heeft DI-RECT een nieuwe voorman, Marcel Veenendaal. Inmiddels is de band niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. De laatste jaren scoren ze de ene na de andere hit en verkopen ze binnen no time hun shows uit.

In hun laatste nummers laten ze een indrukwekkende diversiteit zien. Van ophypende vrolijke tracks die je direct meeslepen, tot diepere, emotionele nummers die je gevoel raken. 

Met singles als ‘Soldier On’ en ‘Wild Hearts’ en hun huidige hit ‘OMG Its Happening’ laten ze zien dat ze hun eigen geluid blijven vernieuwen. Deze nummers dragen nog steeds het kenmerkende DI-RECT-DNA, maar laten tegelijkertijd groei van de band zien.

 

Ontdek meer