De Jeugd van Tegenwoordig

Wantijlive 2024

WATSKEBURT?! De Jeugd van Tegenwoordig komt naar Wantijlive! Deze groep heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze gaan al lang, héél lang mee en ze vervelen nooit. Maak je klaar om te dansen, te zingen, te rappen en te dansen met de iconische hits van niemand minder dan Vjèze fur, Faberyayo en WIWA en natuurlijk Bas Bron. De clubtour is dit jaar stijf uitverkocht en het album ‘Moderne Manieren’ is overal te beluisteren.

Clubtour

De iconische formatie trekt dit voorjaar met hun clubtour door Nederland en België. Dat betekent gek gaan op hits zoals ‘Watskeburt?!’ en ‘Manon’ en het nieuwe album ‘Moderne Manieren’! De tour is al volledig uitverkocht.

De Jeugd van Tegenwoordig nog live zien? Ze komen naar Wantijlive op 7 juni!
Voor de gelukkige ticketbezitters: bereid je voor op lekkere energie, gekte, helemaal losgaan in de moshpits!

Dus, nog geen kaartje en groot fan van de Jeugd of gewoon zin om lekker uit je dak te gaan?

Koop nu je kaarten

 

De Jeugd van Tegenwoordig - live at Lowlands 2023

Over De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig, een onmisbaar icoon in de Nederlandse muziekscene. Ontstaan in 2005, gevormd door Willie Wartaal, Vjeze Fur, Faberyayo en producer Bas Bron. Deze unieke groep heeft de grenzen van de Nederlandse hiphop verlegd. Hun provocatieve en humoristische teksten, vermengd met elektronische beats, hebben hen tot een fenomeen gemaakt.

Met hun nieuwe album ‘Moderne Manieren’ en classic albums zoals ‘Parels voor de Zwijnen’, ‘De Lachende Derde’ en ‘Manon’ hebben ze keer op keer bewezen dat vernieuwing en eigenzinnigheid de sleutels zijn tot succes. De Jeugd van Tegenwoordig is niet alleen geliefd om hun muziek, maar ook om hun energieke live-optredens die keer op keer een feest zijn.. Een goede reden om een kaartje te halen dus!

Ontdek meer