Davina Michelle

Davina Michelle

Live in ons park

Davina Michelle

Davina Michelle stond op Wantijlive 2022! Op vrijdag 17 juni 2022 gaf ze een spetterend optreden.

In 2020 hadden we een optreden van haar al op de planning staan, maar die editie kon wegens Corona helaas niet door gaan. Nu we terug zijn, zijn we dan ook blij dat het is gelukt haar dit jaar weer te strikken! Met de monsterhits ‘Better Now’ en ‘Beat Me’ kon het niet anders dan dat zij het Wantijpark compleet op zijn kop heeft gezet!

Davina brak met het nummer ‘Duurt te lang‘ door bij het grote publiek. Inmiddels is de popster niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Naast Davina Michelle stonden ook Chef’Special, De Dijk en Rob Dekay op het programma van Wantijlive 2022.

Davina Michelle's Duurt te lang

Over Davina Michelle

De carrière van Davina Michelle kwam in een stroomversnelling, nadat wereldster P!NK in 2017 uitzinnig reageert op Davina’s cover van ‘What About Us’. “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse. In het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ zingt ze het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria wat een record brekende hit wordt, die maar liefst 11 weken op nummer 1 blijft staan. Daarmee mag Davina zich de ‘meest succesvolste zangeres ooit in de Top 40’ noemen. Als bekroning wint Davina meerdere awards, waaronder een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’

 

Davina Michelle’s spectaculaire optredens

Inmiddels heeft Davina Michelle flinke hits gescoord met ‘Skyward,’ ‘Hoe Het Danst (met Marco Borsato en Armin van Buuren)’ en ‘Better Now’. Het in 2020 uitgebrachte ‘Beat Me’ werd het officiële nummer van de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort en leverde haar een gouden plaat op. In 2021 wist ze zelfs vier keer een plek te bemachtigen in de TOP 2000.

Ook haar lijstje van bijzondere optredens wordt steeds langer. Zo stond Davina al in het voorprogramma van P!NK op het Malieveld, gaf ze tijdens de corona pandemie vier keer een historisch optreden in een leeg Ahoy, zong ze het volkslied tijdens de Formule 1 in Zandvoort en trad ze op tijdens het Eurovisie Songfestival in 2021.