Wantijlive is uitverkocht!

Schrijf je in voor de wachtlijst!

Wantijlive 2024 is volledig uitverkocht! Als je er toch graag bij wilt zijn, biedt de wachtlijst wellicht een uitkomst. Door je in te schrijven op de wachtlijst kun je alsnog in aanmerking komen voor kaarten.

Via de wachtlijst kunnen kaartkopers, die toch niet naar het festival kunnen gaan, hun kaarten op een veilige manier aanbieden voor de verkoop. Deze worden dan beschikbaar gesteld aan de mensen op de wachtlijst, netjes op volgorde van aanmelding. Kopers betalen een eerlijke prijs en ontvangen een gevalideerde kaart. Zo kunnen we koper en verkoper veilig en eerlijk aan elkaar matchen.

De verkoper ontvangt na de match netjes zijn aankoopbedrag terug op zijn rekening en de koper heeft alsnog officiële kaarten voor Wantijlive weten te scoren, zonder bang te hoeven zijn dat iemand anders op hetzelfde kaartje naar binnen gaat. Een mooie oplossing, toch?

Naar de wachtlijst

Resale platform

Kun je niet en wil je je kaarten verkopen? Gebruik dan het officiële Wantijlive Resale Platform. Dit is de enige manier om 100% veilig je kaart(en) door te verkopen.

Naar Resale