Live optreden Nielson op Wantijlive 2019

Timetable is bekend!

Het is bijna zover! Over een week of 5 staan we voorraan bij het podium los te gaan bij DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, Mart Hoogkamer en Van Dik Hout. Vanaf vandaag kun jij je dag inplannen en voorbereiden op welke artiest je echt niet mag missen, want de timetable staat online!

Van Dik Hout opent 7 juni het festival. De band voorziet meerdere generaties van hits en dient als een ware inspiratiebron voor de huidige jonge Nederlandse artiesten zoals Suzan & Freek, Snelle en andere grote namen. Van Dik Hout heeft de grootste podia van het land bespeeld en is nu dus te zien bij ons! Ken jij je klassiekers? Oefen deze nog even op zijn minst, want er gaat gezongen worden!

DI-RECT was in 2019 al eens eerder bij ons te zien, maar 0p vrijdag 7 juni spelen ze opnieuw het park plat. Voor de gelukkige ticketbezitters: bereid je voor op lekkere energie en ongeëvenaarde live muziek, zoals we dat van DI-RECT gewend zijn. Hun nieuwe muziek uit de uitverkocht Clubtour brengen ze naar Dordt, hoe tof?!

Mart Hoogkamer komt met live band! Deze act belooft energie, feest, gezelligheid… en verwacht hits als ‘Ik ga zwemmen’, ‘Neem er één van mij’, ‘Bieber van de kroeg’ en ‘Mijn oranje hart’.

De iconische formatie De Jeugd van Tegenwoordig zal het festival afsluiten dit jaar. Maak je klaar om te dansen, te zingen, te rappen en te dansen met de iconische hits van deze gasten.

Bekijk de timetable!

Koop nu nog je tickets
Heb je nog geen kaarten, maar wil je er wel bij zijn? Wacht dan niet te lang meer!

Koop kaarten