Racoon en DI-RECT hoofdacts op Live at Wantij

Racoon, DI-RECT, Nielson en Wulf zijn de artiesten die op vrijdag 14 juni te zien zijn tijdens de derde editie van Live at Wantij in het Wantijpark in Dordrecht. Vrijdag 1 februari om 9.00 uur start de kaartverkoop. Mensen die zich pre-registreren kunnen al een week eerder hun kaarten kopen tijdens de voorverkoop.

Voor de Dordtse zanger Nielson is Live at Wantij een thuiswedstrijd. Na de eerste editie in 2017 is hij er komend jaar weer bij om voor zijn stadsgenoten op te treden. Nielson werd bekend door zijn deelname aan de talentenjacht ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ in 2012. Hij won het programma niet, maar scoorde wel een hit met zijn zelfgeschreven nummer ‘Beauty & de brains’. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en scoort hij regelmatig hits. Denk aan ‘Sexy als ik dans’, ‘Hoe’, ‘Mannenharten’ en zijn meest recente hit ‘Diamant’. Ook is Nielson dit jaar een van de deelnemers van het populaire programma ‘Wie is de mol?’.

Racoon kan leunen op een lange reeks hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en het Nederlandstalige ‘Oceaan’. Met hun album ’Look Ahead And See The Distance’ stonden ze in april in een stijf uitverkochte Ziggo Dome. Momenteel doet Racoon een theatertour, zijn ze de maandelijkse muzikale gast bij DWDD en wordt er gewerkt aan nieuwe muziek.

DI-RECT staat al ruim 15 jaar aan de Nederlandse top en kan leunen op een flinke reeks radio en live klassiekers. Hun sound is dansbaar en opzwepend en je moét dit een keer live meegemaakt hebben. Komend voorjaar staan de heren in diverse theaters in het land.

Wulf was in 2018 niet van de radio en streaming services af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten. Het afgelopen jaar stond Wulf o.a. op festivals als Paaspop, Tuckerville en Concert at SEA. Aankomend jaar staat hij voor het eerst op Live at Wantij.

Live at Wantij vindt dit jaar voor de derde keer plaats. De kaarten voor de tweede editie waren vorig jaar binnen een ochtend uitverkocht. Er is in totaal plaats voor 9.000 mensen. Nieuw dit jaar is een pre-registratie die mensen de kans geeft om hun kaarten al een week voor de reguliere verkoop te kopen tijdens de voorverkoop. Inschrijven hiervoor kan hier. De voorverkoop is op vrijdag 25 januari vanaf 9 uur. De reguliere verkoop start op vrijdag 1 februari om 9.00 uur.