Live at Wantij verplaatst naar 2022

Helaas helaas helaas moeten we mededelen dat we Live at Wantij opnieuw een jaar verplaatsen.. We stonden te trappelen om voor jullie een spectaculaire vierde editie neer te zetten in het Wantijpark, maar volgens de routekaart van de overheid zullen er op zijn vroegst half juni evenementen toegestaan zijn. Dat is voor Live at Wantij helaas te laat.

We verplaatsen Live at Wantij daarom naar 17 juni 2022. Je kaartje van 2020 blijft geldig voor deze editie, je hoeft hiervoor niks te doen! En het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

Alle hoofdboekers ontvangen deze week een mail met daarin alle informatie over kaartjes en restitutiemogelijkheden. We hopen natuurlijk dat iedereen er in 2022 weer bij is, zodat we alsnog samen kunnen proosten. 

We missen jullie en de gezelligheid in ons mooie Wantijpark enorm! Daarom zitten we in de tussentijd niet stil en gaan we proberen er tóch een hele leuke zomer van te maken in de vorm van de Dordtse Feesten. Hierover binnenkort meer!

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!

Liefs,

Team Live at Wantij