Laatste info Live at Wantij 2018

Het aftellen is begonnen… het Wantij-weekend is in zicht! Op vrijdag 1 juni barst in het Wantijpark de tweede editie van Live at Wantij (18+ en tickets benodigd) los en op zaterdag 2 juni is het tijd voor Wantijpop (alle leeftijden en gratis toegankelijk). Op vrijdagavond heerlijk met je vriend(inn)en een avondje uit en op zaterdag gezellig met de hele familie in het park. We zetten nog even alle praktische info voor beide dagen voor je op een rij.

UPDATE: Het weer valt vandaag lastig te voorspellen, maar vergeet in ieder geval je regenjas niet :).

 

Parkeren

Live at Wantij- vrijdag 1 juni & Wantijpop – zaterdag 2 juni

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt! Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel parkeren in Parkeergarage Energiehuis of op het parkeerterrein bij de Stadswerven. Houd voor deze laatste als navigatieadres Maasstraat 14 aan. Vanaf beide parkeerterreinen is het nog enkele minuten lopen naar het park.

 

Entree

Live at Wantij – vrijdag 1 juni

Op vrijdag 1 juni zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 15:30 uur en deze sluit om 21:30 uur. Het is niet mogelijk het terrein tussentijds te verlaten en later weer terug te keren.

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg. Voor de exacte route kan men de bijgevoegde plattegronden bij de tickets raadplegen.

Wantijpop – zaterdag 2 juni

Op zaterdag 2 juni zijn er drie ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang, de DuPont Familie ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 12:30 uur en deze sluit om 22:30 uur. Het is mogelijk het terrein tussentijds te verlaten, zorg alleen wel dat je voor 22:30 uur weer binnen bent.

Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Hier kun je ook met een rolstoel het terrein op. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids!

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg. Voor de exacte route kan men de bijgevoegde plattegronden bij de tickets raadplegen.

 

Help, ik kan mijn Live at Wantij kaarten niet vinden! Wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent op 1 juni! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt evt. in je inbox zoeken op Paylogic of de kaarten terugzoeken in het persoonlijke account dat je aanmaakt bij het bestellen van de kaarten. Je kunt op dit account inloggen via deze link met jouw eigen gegevens (e-mailadres/wachtwoord). Mocht dit niet lukken (wachtwoord kwijt bijvoorbeeld), dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic via customerservice.paylogic.com Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

NB: Wantijpop op 2 juni is gratis toegankelijk, hier heb je geen kaarten nodig

 

Food & Drinks

Naast de fantastische acts, kun je op Live at Wantij ook genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio. De foodstands die je op Live at Wantij vindt zijn: Broertjes Saté, Coffeelicious, Hans Worst, Visser’s Poffertjes, Arthur Tuytel, Bevers, Khotinsky, Wantijpaviljoen en Toko Kaminah. Daarnaast is er in de food area een speciale Leffe bar, waar je kunt genieten van heerlijke speciaalbiertjes. Bij Boonstoppel kun je een lekker wijntje halen en Ted Bogers verkoopt vanuit zijn bus diverse sigaren.

Munten van Live at Wantij 2018 zijn ook te gebruiken op Wantijpop 2018. Alle reden dus om 2 juni weer naar het Wantijpark te komen :).