Wantijlive 2024 wederom een succes

Wantijlive 2024 wederom een groot succes!

Het was weer een fantastische dag in het Wantijpark. Niemand minder dan DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, Mart Hoogkamer en Van Dik Hout maakten er een groot feest van. Het was het perfecte festivalweer met een lekker zonnetje dat niet te warm was. 

Het festivalterrein opende zijn poorten om 16:00 uur. Om 16:30 uur trapte Van Dik Hout het weekend af vanaf het Ames hoofdpodium. Vanaf het eerste moment was het al erg druk in het park. Ondanks de uitdagingen bij de kassa, trok het veld al erg snel vol. Mart gaf ons daarna een heerlijke dosis Hollandse muziek. DI-RECT gaf daarna wederom een fantastisch optreden met als knallende afsluiter de legends van De Jeugd van Tegenwoordig. Ook de DJ tussen de acts gaf het publiek losse heupjes! 

Morgen vindt op dezelfde plek Wantijpop plaats. De organisatie maakt zich op voor nog een mooie dag morgen met hetzelfde perfecte weer. Wantijpop is gratis toegankelijk voor alle leeftijden, dus een toegangskaartje is dan niet nodig. Ook zijn de muntjes hetzelfde. 

Kom gezellig nog een dagje naar ons mooie park.

Enorm bedankt voor deze geweldige editie!