Dit was Wantijlive 2022!

Fantastische acts, goede sfeer, blije gezichten én tropische temperaturen tijdens Wantijlive!

Het lijkt wel of alle opgespaarde energie en blijdschap, van de afgelopen drie jaar, dit weekend naar buiten gekomen is. De vierde en wederom uitverkochte editie van Wantijlive trok vrijdag circa 11.000 bezoekers.

Gisteren, op vrijdag, stonden de eerste mensen al om 15:15 uur in de rij voor Wantijlive. Om 16:15 uur trapte Rob Dekay het weekend af en vanaf dat moment zat de sfeer er meteen goed in. Na Rob zorgde De Dijk voor een fenomenale show welk menig hart veroverd heeft. Nadat de band recentelijk het afscheid van Huub van der Lubbe heeft aangekondigd, zorgde het optreden voor nog meer lading. Daarna was het de beurt aan Davina Michelle om de temperatuur nog wat op te voeren en Chef’Special sloot de dag met een fantastische show af. Ondanks de hoge temperaturen werd er volop gedanst en uit volle borst meegezongen.

Gedurende het hele weekend hadden we tropisch weer met temperaturen rond de 30 graden. We kijken zeer tevreden terug op het Wantij weekend. De data voor Wantijlive en Wantijpop 2023 zijn bekend. Wantijlive vindt volgend jaar plaats op vrijdag 9 juni en Wantijpop op zaterdag 10 juni 2023.

Bekijk de foto’s hier!