Wantijlive 2019

Wederom uitverkocht!

Met bijna 10.000 bezoekers en wederom uitverkocht is ook 2019 een succes te noemen! Deze derde editie van Wantijlive ging zonnig van start. Extra speciaal was de entree dit jaar. Scotch The Band zorgde voor een muzikale binnenkomst tijdens het Wantijweekend. Met alle bandleden, hangend in bomen, zorgde zij ervoor dat bezoekers meteen met een brede lach het Wantijpark binnentraden.

Programma 2019

 

Verslag van de dag

14 juni 2019, Wantijpark Dordrecht
Singer-songwriter Wulf trapte deze derde editie van Wantijlive af. Het publiek was niet te houden, want na Wulf stond ook Nielson op het programma. De bekende Dordtenaar speelde bij een aangename temperatuur onder meer zijn hit ‘IJskoud’. Ijskoud was het gelukkig al lang niet meer. In 2017 stond Nielson al een keer eerder op het podium, tijdens de eerste editie van Wantijlive.

Nielson: ”Ik mocht weer thuis spelen, hartstikke vet! En ik hoop dat ik dat nog vaker mag doen. Maar wat morgen brengt dat zien we wel!”

Voor hem was dit jaar nog extra speciaal, want hij verkocht dit jaar persoonlijk de eerste kaarten voor Wantijlive in het VVV-kantoor op de Spuiboulevard in Dordrecht. Hoe gaaf is dat?!

Na Nielson was het de beurt aan Racoon. Wanneer gitarist Dennis zijn snaren liet klinken, stond het publiek al met de handen in de lucht. De muziek werkt aanstekelijk, het hele publiek ging uit zijn dak bij ‘Love You More’ en de zon scheen volop. Di-rect heeft Wantijlive 2019 succesvol afgesloten. De band heeft een stempel op ieders hart gedrukt, want met de voeten in de blubber danst iedereen nog tot het einde door op grote hits als ‘Devil Don’t Care’¬†en ‘Times Are Changing’.

Ook deze editie is er eentje voor in de boeken. Op naar Wantijlive 2020! Zien we je daar weer?

Sfeerimpressie

Dit was Wantijlive 2019!

Aftermovie

Muziek: Di-Rect – Devil Don’t Care