Praktische informatie

Bereid je voor op je bezoek

Om goed voorbereid te zijn zetten we nog even alle praktische info voor je op een rijtje.

Kom op tijd – het wordt top weer! ☀️

Wantijlive is geopend op vrijdag 9 juni vanaf 16:00u. Om 16:30u opent Dion Cooper het festival en om 18:00u is het al tijd voor het optreden van Rolf Sanchez! En het wordt super mooi weer, dus we adviseren daarom iedereen om tussen 16:00 en 17:00u naar het Wantijpark te komen.

Volgens de voorspellingen wordt het droog, WARM en zonnig. Als het heel warm is, zijn er voldoende plekken waar drinken verkrijgbaar is en bieden de bomen veel schaduw. Ook is er een watertappunt op het terrein (food area) om water te drinken. Je kunt ook één flesje water zonder dop mee naar het festival terrein nemen. Mocht je last krijgen van de warmte zoek dan de schaduw op of eventueel de EHBO op het hoofdveld.

Zorg dat je goed bent ingesmeerd, of neem zonnebrand mee en eventueel een petje.

Beker retour, hoe werkt het?

  • Bij binnenkomst ontvang je GRATIS een houten munt, ons retourtoken
  • Lever de retourtoken in bij de bar als je bestelt
  • Een token is voor één beker
  • Bestel je opnieuw? Lever dan je beker, flesje of blikje in bij de bar
  • Lever je niks in? Dan betaal je voor een beker een 1/2 munt
  • Een losse beker is geen geld of consumptiemunt waard

Entree open tot 21:30u

Wantijlive is voor bezoekers van 18 jaar en ouder. Op vrijdag zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 16:00 uur en sluit om 21:30 uur. Het is niet mogelijk het terrein tussentijds te verlaten en later weer terug te keren. Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg.

Hoe kom ik er?

Je kunt het beste lopend, fietsend of met het OV komen. We hebben dit jaar wederom een grote fietsenstalling. Fietsenstallingen vind je direct voor de ingang van het park.

Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park.

Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel (betaald) parkeren in of rondom Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het park.

Help, ik kan mijn Wantijlive kaarten niet meer vinden! Wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om deze mail terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox.

Na het kopen van jouw kaarten zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de bestelling. Let op: Je ontvangt nog niet meteen je tickets in deze mail. Maandag 30 januari vanaf 11.00 uur ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, ontvang je een e-mail met je tickets op 5 juni 2023. Als je na 5 juni personaliseert ontvang je ze direct.

Als je je ticket(s) echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de tickets mee hebt besteld.

NB: Wantijpop op zaterdag 10 juni is gratis toegankelijk, hier heb je geen kaarten nodig.

Munten

Al het eten en drinken op Wantijlive en Wantijpop is te betalen met munten. Deze zijn op verschillende plaatsen op het terrein bij onze kassa’s te koop. De munten zijn alleen dit jaar geldig en je kunt gekochte munten niet terug inwisselen voor geld. De munten van Wantijlive zijn wel beide dagen te gebruiken, dus ook op Wantijpop. Alle reden dus om zaterdag weer naar het Wantijpark te komen; om je munten op te maken!

Food & Drinks

Naast de fantastische acts, kun je weer genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio. Een greep uit het assortiment van foodstands is: Broertjes Saté, Coffeelicious, Visser’s Poffertjes, Arthur Tuytel, Speyz, Fles&Mes, Wantijpaviljoen, Boer’n bontje en Toko Kaminah.

Beker recyclen

Dit jaar werken we voor het eerst met een beker retour systeem. Hoe werkt het? Bij binnenkomst ontvang je GRATIS een houten munt, ons retourtoken. Door dit retourtoken bij de bar in te leveren, kun je een beker verkrijgen. Elke keer dat je een nieuw drankje haalt, lever je je lege beker weer in bij de bar.

Over beker retour systeem

Timetable en plattegrond

Timetable Wantijlive

FAQ – Veelgestelde vragen

Nog vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact met ons op!

FAQ