Coffeelicious op Wantijlive 2022

Coffeelicious.. Eén van de bekendste Breakfast & Lunchrooms van Nederland. Zo ook de vestiging in Dordrecht. Coffeelicious is een echt familiebedrijf welke voor een warm gevoel van thuis, gastvrijheid en het serveren van de hoogste kwaliteit boven alles staat! Dit alles onder het genot van authentiek homemade Engels-Amerikaanse producten.. Hmm..

Een warm welkomstgevoel en het gevoel van thuiskomen geven. En dit alles onder het genot van hoge kwaliteit producten.
Dat is Coffee.. hmm.. licious!

Interview

Als organisatie zijn we erg trots dat Coffeelicious ook in 2022 weer op Wantijlive terug te vinden is! We hielden een kort interview, om je te vertellen waarom je hier niet aan voorbij mag lopen op Wantijlive.

Wat maakt Coffeelicious uniek?
Ons maakt uniek dat wij heel veel zorg, liefde en tijd in zowel de service voor onze gasten als in onze producten steken. Zo vinden we het ontzettend belangrijk om onze gasten een warm gevoel van welkom en thuiskomen te geven en dit alles onder het genot van onze hoge kwaliteit producten.

Welke producten zijn jullie het meest trots op?
Wij zijn allereerst ontzettend trots op onze hoge kwaliteit koffie. Zo hebben we hiermee in 2014 een 1e plek kunnen bemachtigen in de Misset Koffie Top 100, wat dus wilt zeggen dat we de lekkerste koffie van Nederland hebben. Verder zijn we trots op al onze lekkernijen, van onze dagelijks versgebakken taarten in onze eigen Bakery tot de scones die bij ons dagelijks vers in de shops te vinden zijn! Wel vinden we het belangrijk om zo dicht mogelijk bij ons eigen concept te blijven en dit maakt ons ook eigenlijk wel trots.

Waarom is Coffeelicious en Wantij een sterke combinatie?
Coffeelicious en Wantij zijn een sterke combinatie aangezien wij klein zijn begonnen in Dordrecht. Hierdoor voelt het ook echt gewoon als thuiskomen als we op Wantij staan. Ons hart ligt namelijk gewoon in Dordrecht, wat er voor zorgt dat we hier altijd met liefde aan mee willen doen.

Hoe kunnen fans Coffeelicious blijven volgen?
Onze gasten en/of fans kunnen ons altijd dagelijks volgen! Dit kan door bezoekjes aan onze website waar regelmatig recente foto’s en nieuwe concepten op komen te staan. Hiervoor kun je gaan naar www.coffeelicious.nl. Verder zijn wij dagelijks zeer actief op social media. Hiervoor kun je ons vinden op Instagram en Facebook voor dagelijks nieuwe foto’s en nieuwtjes: @coffeeliciousnederland. Wil je nou weten hoe je onze leuke recepten zelf kunt maken? Dan kun je onze YouTube video’s bekijken! @coffeelicious.

Bekroond met de 1e prijs in de Misset Koffie Top 100!

Dé 5 redenen waarom je Coffeelicious een keertje moet bezoeken.
Er zijn eigenlijk talloze redenen om naar Coffeelicious te gaan. Wist je allereerst al dat we niet alleen in Dordrecht gevestigd zijn? We zijn namelijk ook gevestigd in Breda, Rotterdam en Den Haag! De hoofdredenen om naar Coffeelicious te gaan zijn als volgt:
1. We zijn bekroond met een 1e plek in de Misset Koffie Top 100
2. We hebben dagelijks verse producten die allemaal met liefde worden bereid.
3. Zorg, liefde en tijd in onze gasten steken staat hoog in het vaandel.
4. Een warm gevoel van thuiskomen, service bieden en hoge kwaliteit leveren is bij ons een standaard.
5. We hebben een ruim assortiment waardoor we voor ieder wat wils hebben. Van zoetigheden als vers gebak of cinnamon rolls, tot hartig ambachtelijk belegde broodjes.

————–
Nieuwsgierig geworden? Bezoek de socials!
Website Instagram Facebook