Bud x Geheime Deuntjes

Area’s

Geheime Deuntjes

Ames hoofdpodium

x Geheime Deuntjes

Dé “verborgen” stage, op een unieke locatie aan het water van het Wantijpark, waar relaxte en opzwepende house muziek de boventoon voeren.

Verwacht een heerlijke festival setting waar je samen met gelijkgestemden de hele dag door kunt dansen of relaxen. Lokale artiesten verrassen je met vernieuwende muziek en bekende dansplaatjes!

LINE-UP IS BEKEND! TIMETABLE RELEASE 17 MEI

Share to WhatsApp

Koop kaarten

Line-up 2024

Aftermovie Bud x Geheime Deuntjes 2023

Meer over Geheime Deuntjes

Succesvol indoor event in Dordrecht

Afgelopen september vond de eerste editie van ‘Geheime Deuntjes’ plaats in de Biesboschhal in Dordrecht. Het event overtrof alle verwachtingen met een uitverkochte zaal van 1250 enthousiaste bezoekers. De aanwezigen werden getrakteerd op geweldige sets van top-dj’s en genoten van een bruisende sfeer.

078podcasts & BUD

Geheime Deuntjes is een samenwerking tussen 078podcasts, BUD en Wantijlive en Wantijpop. 078podcasts bestaat uit een drietal Dordtse vrienden met passie voor elektronische dance muziek en het organiseren van een feestje waar de muziekstijlen als (deep)house, techhouse en techno centraal staan. Het is een (online) DJ-platform voor de beginnende lokale artiest óf een gevestigde naam uit de regio.