Bud x Geheime Deuntjes

Area’s

Geheime Deuntjes

Ames hoofdpodium

x Geheime Deuntjes

Deze extra area ken je misschien al van Wantijpop. Bud x Geheime Deuntjes van 078 PODCASTS & Friends is een “verborgen” stage, op die unieke locatie aan het water van het Wantijpark. Relaxte house muziek zal de boventoon voeren op dit podium. Laat je verrassen door een toffe combinatie tussen dj’s en live-muzikanten.

Verwacht een echte festivalsetting; chillen op een kleedje, bellenblaas of 1 of meerdere danspasjes met oude of juist nieuwe bekenden en een heerlijk koud drankje in je hand. Het kan allemaal bij de Bud x Geheime Deuntjes stage.

Share to WhatsApp

Wantijlive Bud x Geheime Deuntjes 2023

Bekijk hier alle foto’s!

Programma 2023

Op vrijdag 9 juni 2023 waren deze artiesten te zien op de Bud x Geheime Deuntjes stage!

Roel Kant

Winnaar van de Geheime Deuntjes DJ Contest 2018. Funk, house en Italo-disco platen vliegen je om de oren!

Sander van H

House in de breedste zin van het woord. Zijn dj-sets kenmerken zich door invloeden uit de jaren 90, maar vooral een lekkere groove.

078Podcasts

De hosts van deze 'secret area', 078Podcasts! Dé plek waar de voetjes van de vloer gaan in een heerlijke festival setting.

Bud x DJ Contest

De winnaar voor 2023 is Morris Kreft!

Ook dit jaar is er weer gezocht naar verborgen talent uit eigen regio. We zijn onwijs aangenaam verrast hoeveel goede inzendingen we hebben mogen ontvangen. Uiteindelijk is er uit alle inzendingen gekozen voor de DJ die de juiste platenkeus met de gewenste setting wist te combineren. Hij begreep de opdracht en leverde een heerlijke DJ mix af. We zijn dan ook zeer content dat Morris Kreft de BUD x Geheime Deuntjes DJ Contest winnaar 2023 is! Hij is te zien tijdens Wantijpop op 10 juni. Gratis toegankelijk!