Programma Live at Wantij

It’s the most wonderful time of the year… Want jawel, het programma voor Live at Wantij 2020 is bekend!! Zit je er klaar voor?! Want: Kensington, De Dijk, Suzan & Freek en Tim Akkerman zijn te zien op vrijdag 12 juni tijdens Live at Wantij 2020!!

Early Bird 2020

Kensington

Kensington is terug!! ‘Mucho respect for partying your asses off in this horrible weather, you rule!’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op Live at Wantij in 2018. De verbroedering die die avond ontstond in de regen zal iedereen die erbij was zich nog wel herinneren. Dit jaar gaan we dat nog eens overdoen, hopelijk zonder de regen!

De Dijk

Ook De Dijk behoeft weinig introductie. Al sinds de begin jaren ‘80 maken ze de Nederlandse podia onveilig met hun hits als ‘Ik kan het niet alleen’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Bloedend hart’. In totaal staan ze met al hun nummers meer dan 200 keer in de top 2000! In november stonden ze nog in een uitverkocht Bibelot en dit jaar voor het eerst op Live at Wantij. 

Suzan & Freek

Voor Suzan & Freek is Live at Wantij niet nieuw. In 2018 was Live at Wantij één van hun eerste festivals en verzorgden ze de opening met hun (toen nog) covermuziek. Inmiddels hebben ze een eigen album met meerdere hits, waaronder ‘Blauwe dag’ en ‘Als het avond is’. Per maand luisteren er 1,8 miljoen mensen op Spotify naar hun muziek! Kom je naar ze kijken in het park 12 juni?

Tim Akkerman & The Ivy League

Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. Dit jaar deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourt hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd ‘Lions Don’t Cry’. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop start zaterdag 7 december om 9:00 uur via onze website en bij de VVV op de Spuiboulevard in Dordrecht. Koop je kaarten ook echt alleen via onze website of bij de VVV!

Early Bird verkoop

Wil jij je kaarten al een dag eerder kopen met 10% korting? Meld je dan hier aan voor de Early Bird verkoop.