Programma Bud x Geheime Deuntjes op Wantijlive bekend

Bud x Geheime Deuntjes, de secret area die bekendstaat om zijn onvergetelijke elektronische muziekervaring, heeft zojuist de artiesten die op Wantijlive te zien zijn, bekendgemaakt! Verwacht een avond vol opzwepende beats en dansbare sounds op deze nieuwe (extra) area van het festival.

Onder andere 078Podcasts, de vertrouwde gastheren van ‘Geheime Deuntjes’ sinds de allereerste editie, zijn achter de draaitafels te vinden. Als Dordtse vrienden met een passie voor elektronische muziek en festivals, zetten zij zich in om een unieke sfeer te creëren. Ze misten enkele jaren geleden een area met Dj’s en lekkere housemuziek op Wantijpop, en zo ontstond het idee voor de ‘secret area’: Geheime Deuntjes op Wantijpop. Het groeide uit tot dé plek waar festivalgangers kunnen opgaan in de muziek, om lekker te dansen in een heerlijke festivalsetting. En dit jaar zal Geheime Deuntjes ook te vinden zijn op Wantijlive!

Een bekend gezicht dat de line-up versterkt, is Roel Kant. Hij werd in 2018 uitgeroepen tot winnaar van de Geheime Deuntjes DJ Contest voor Wantijpop. Sindsdien heeft hij regelmatig gedraaid tijdens 078Podcasts-events en heeft hij zijn eigen unieke sound verder ontwikkeld. Op de vrijdag van Wantijlive zal Roel zijn geliefde sound wederom laten horen, waarbij funk, house en Italo-disco platen je om de oren vliegen. Verwacht een energieke set die je ongetwijfeld aan het dansen zal krijgen!

Een andere artiest die je absoluut niet wilt missen, is Sander van H. Hij staat bekend om zijn brede scala aan housemuziek, waarbij invloeden uit de jaren 90 samenkomen in een heerlijke groove. Met verschillende releases op het gerenommeerde Mid-town Records is deze veelzijdige DJ en producer druk bezig met het veroveren van de elektronische muziekscene.

Ben jij er klaar voor?

Koop nog snel je kaartje, want dit wil je niet missen!

Koop kaarten