Laatste 500 kaarten

Laatste kans!

Grijp nu de allerlaatste kaarten voor het Wantijlive festival in Dordrecht! Wees er snel bij, want dit is jouw laatste kans om dit onvergetelijke evenement bij te wonen en het eerste optreden van Anouk in Dordrecht te zien! Niet eerder zijn er zo veel kaarten verkocht en de laatste 500 kaarten gaan nu in de verkoop.

Het hoogtepunt van de avond is niemand minder dan de legendarische rockster Anouk, die als headliner het podium zal betreden. Dit is een unieke gelegenheid om Anouk’s krachtige stem, indrukwekkende optreden en tijdloze hits live te ervaren. Verlies jezelf in haar muziek terwijl je omringd wordt door duizenden andere enthousiaste fans.

We hebben goed nieuws voor je: naast de geweldige rockster Anouk, hebben we niemand minder dan Danny Vera en Rolf Sanchez!

Danny Vera, de man met de donkere stem en zijn iconische gitaar, zal je betoveren met zijn tijdloze muziek. Zijn unieke mix van rock-‘n-roll, Americana en country zal je hart sneller doen kloppen en je meenemen op een muzikale reis vol emotie en passie.

Met hits zoals “Roller Coaster” en “Pressure Makes Diamonds” heeft Danny Vera zichzelf gevestigd als een ware muzikale sensatie. Zijn optredens staan garant voor een onvergetelijke ervaring, waarbij zijn warme stem en meesterlijke gitaarspel je zullen raken tot in het diepst van je ziel.

Rolf Sanchez zal het publiek betoveren met zijn Latin vibes en aanstekelijke ritmes. Zijn energieke performance en hitgevoelige muziek zullen je ongetwijfeld laten dansen en meezingen. Bereid je voor op een onvergetelijke show vol passie en enthousiasme!

Tot Wantijlive!