Uitverkochte vijfde editie van Wantijlive groot succes

Uitverkochte vijfde editie Wantijlive met fantastische acts, warm weer en een goede sfeer

Vandaag vond de vijfde editie van Wantijlive plaats en het was weer een waar succes, met een line-up vol fantastische acts, waaronder Anouk, Rolf Sanchez en Danny Vera en een goede sfeer met het gezelligste publiek. Ondanks de enorm hoge temperaturen met op de top 30 graden genoten zo’n 11.500 enthousiaste bezoekers met elkaar van een mooie dag.

Het festivalterrein opende zijn poorten om 16:00 uur. Om 16:30 uur trapte Dion Cooper het weekend af vanaf het Ames hoofdpodium en vanaf dat moment was de feeststemming al goed voelbaar. Rolf Sanchez bracht het publiek vervolgens in vervoering met zijn optreden dat menig hart wist te veroveren. Vervolgens wist Anouk ons volledig in te pakken samen met haar band. De dag werd afgesloten door Danny Vera, die met zijn live band vanaf 21:15 uur het festival waardig afgesloten heeft.

Nieuw dit jaar was de Bud x Geheime Deuntjes area. De hele dag werd hier volop gedanst in een ware festival setting met lampjes, hangmatten en een indrukwekkend podium aan de rand van het water.

Met temperaturen rond de 28 graden gedurende de hele dag was het warm. Desondanks lieten de bezoekers zich niet tegenhouden en genoten ze volop van de muziek, de sfeer en de verfrissende drankjes en zochten verkoeling in de schaduw onder de bomen van het park en op het terras.

Morgen vindt op dezelfde plek Wantijpop plaats. De organisatie maakt zich op voor nog een mooie dag morgen. Wantijpop is gratis toegankelijk voor alle leeftijden, dus een toegangskaartje is dan niet nodig.