Live at Wantij verzet naar 2021

Laatst bijgewerkt op 22 april

 

21 april heeft de overheid de maatregelen rondom evenementen en het coronavirus verlengd tot 1 september. Dit betekent dat wij met heel veel pijn in ons hart genoodzaakt zijn om Live at Wantij te verplaatsen naar 2021…

Niet geheel onverwacht, maar toch suuuper balen, want we keken net als jullie erg uit naar deze mooie vierde editie. Maar we begrijpen en accepteren ook de maatregelen van de overheid. Verzetten naar later dit jaar is helaas niet mogelijk. Uiteraard gaan we niet bij de pakken neerzitten en maken we ons klaar voor een spectaculaire comeback op vrijdag 11 juni 2021!

Kaartjes blijven geldig voor de editie van 2021, je hoeft hiervoor niks te doen. En omdat we het zo gezellig vinden dat je er volgend jaar weer bij bent, krijg je het eerste drankje van ons!

Kaartkopers ontvangen volgende week een mail met alle informatie over kaartjes en restitutiemogelijkheden. We hopen natuurlijk dat iedereen er in 2021 weer bij is, zodat we alsnog samen kunnen proosten. Wij gaan ons stinkende best doen om dan een onvergetelijke vierde editie voor jullie weg te zetten.

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!

Liefs,
Team Live at Wantij