Vrijdag 9 juni 2023

De beste acts, live in ons park

Is Wantijlive de opening van jouw festivalzomer? Wantijlive is het muziekfestival waar de beste live acts voorbij komen, in het prachtige en intieme Wantijpark in Dordrecht. Dit jaar zijn niemand minder dan Anouk, Danny Vera en Rolf Sanchez de hoofdacts.

En het beste van alles? Wantijlive is één van de meest betaalbare popfestivals van Nederland en de muntprijs blijft dit jaar hetzelfde als vorig jaar, zodat je voor een fijne prijs kan genieten van de beste muziek! Verzamel je vrienden en kom naar Wantijlive voor een dag vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten!

Anouk komt naar Dordrecht

Bijna is het zover, het eerste optreden van Anouk in Dordrecht! De rockster van Nederland, exclusief bij ons in het Wantijpark

Het vriendenfestival

Iedereen is erbij, dus ook al jouw vrienden en bekenden, neven, nichten, klasgenoten en vage bekenden ;).

Danny Vera op de gitaar

Samen in het Wantijpark, met al je vrienden... en dan begint Danny te spelen

Prachtig weer

Een heerlijk zonnetje en 23 graden. Beter kun je niet hebben. Proost!

Bud X Geheime Deuntjes

De beste beats speciaal voor jou. Relaxte house muziek en live acts in een geheime area

Vrienden en bekenden

Hét moment waarop je weer even samenkomt met al je beste vrienden. En het festival is lokaal, dus je komt gegarandeerd bekenden tegen.

Food & terras

De lekkerste gerechten, speciaal biertjes, wijntjes en meer ontdek je natuurlijk lekker onderuit gezakt op het foodterras!

In de buurt

Geen gedoe met vervoer. Kom met de bus of fiets en geniet van de beste acts gewoon in je eigen stad.

Vraag en antwoord

Het festival is in het Wantijpark in Dordrecht. Dit is een mooie locatie en biedt voldoende ruimte voor alle bezoekers. Het park ligt bovendien op loopafstand van het centrum van Dordrecht, wat het makkelijk maakt om naar het festival te gaan en daarna evt. nog uit te gaan in de stad!

Ideaal zo'n festival in de buurt! Je kunt gratis met de fiets komen of met het OV. Met de auto kan ook. Dan is (betaald) parkeren mogelijk in bijv. Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen naar het park.

Wij vinden het belangrijk dat jij een comfortabele dag hebt. Daarom hoef je niet ver te zoeken naar een drankje. Er zijn meerdere barren op het terrein waar je drankjes of een lekker biertje kan scoren. Ook kun je terecht bij de verschillende food trucks en kraampjes voor lekkere gerechten en snacks. Daarnaast zijn er voldoende sanitaire voorzieningen verspreid over het terrein, zodat je altijd in de buurt bent van een toilet. Verder zijn er op het festivalterrein genoeg mogelijkheden om even bij te komen van alle drukte en te genieten van de omgeving. Zo kun je relaxen in het gras, bijpraten met vrienden of een wandeling maken langs de mooie vijver in het park. Tot slot is het festivalterrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende fietsenstallingen en parkeerplekken in de buurt.

Op Wantijlive hebben we een divers programma met de grootste artiesten op het Ames podium, Bud x Geheime Deuntjes met fijne house sounds en het lekkerste eten en drinken op het foodveld.

Dion Cooper opent het festival om 16:30u. Gevolgd door Rolf Sanchez om 18:00u. Anouk start om 19:45u en Danny Vera is vanaf 21:15u te zien en is de afsluit act dit jaar.

De sfeer is gezellig en ontspannen en je komt elk jaar bekenden tegen! Terwijl je danst op de klanken van de beste hits, geniet van een heerlijk drankje aan de bar of langs de kraampjes met lekker eten en drinken wandelt, beleef je een onvergetelijke dag op Wantijlive samen met al je vrienden.

Wantijlive is voor iedereen boven de 18 jaar die van muziek houdt en een leuke tijd wil hebben. Gemiddeld ligt de leeftijd van onze bezoekers rond de 40 jaar.

Wantijlive is goed betaalbaar. Kaarten kosten € 44,50 (ex fee) pp. en de muntprijs is dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd. Je betaalt 10 euro voor 1 strip van 3 munten. Nergens zag je Anouk, Rolf Sanchez en Danny Vera goedkoper.

Later in het jaar volgt een Resale platform vanuit onze ticketpartner PayLogic. Hierover wordt later meer bekend.

Wantijlive begint om 16:00 uur en is om 23:00 uur afgelopen. Je kunt met een kaartje tot 21:30 uur naar binnen.

Kom alvast in de stemming!