Vrijdag 9 juni 2023

De beste acts, live in ons park

Is Wantijlive de opening van jouw festivalzomer? Wantijlive is het muziekfestival waar de beste live acts voorbij komen, in het prachtige en intieme Wantijpark in Dordrecht. Dit jaar zijn niemand minder dan Anouk, Danny Vera en Rolf Sanchez de hoofdacts.

En het beste van alles? Wantijlive is één van de meest betaalbare popfestivals van Nederland en de muntprijs blijft dit jaar hetzelfde als vorig jaar, zodat je voor een fijne prijs kan genieten van de beste muziek! Verzamel je vrienden en kom naar Wantijlive voor een onvergetelijke dag vol muziek en plezier!

Anouk komt naar Dordrecht

Bijna is het zover, het eerste optreden van Anouk in Dordrecht! De rockster van Nederland, exclusief bij ons in het Wantijpark

Het vriendenfestival

Iedereen is erbij, dus ook al jouw vrienden en bekenden, neven, nichten, klasgenoten en vage bekenden ;).

Rolf Sanchez on stage

Brengt hij heel het Wantijpark aan het dansen? Reken maar! Más Más Más

Prachtig weer

Een heerlijk zonnetje en 23 graden. Beter kun je niet hebben. Proost!

Bud X Geheime Deuntjes

De beste beats speciaal voor jou. Relaxte house muziek en live acts in een geheime area

Betaalbaar

De kaartjes zijn goed betaalbaar en we hebben de muntprijs dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd.

In de buurt

Geen gedoe met vervoer. Kom met de bus of fiets en geniet van de beste acts gewoon in je eigen stad.

Vrienden en bekenden

Wantijlive is het leukste met al je vrienden en bekenden. Omdat het festival zo lokaal is kom je gegarandeerd bekenden tegen!

Vraag en antwoord

Het festival is in het Wantijpark in Dordrecht. Dit is een mooie locatie en biedt voldoende ruimte voor alle bezoekers. Het park ligt bovendien op loopafstand van het centrum van Dordrecht, wat het makkelijk maakt om naar het festival te gaan en daarna evt. nog uit te gaan in de stad!

Ideaal zo'n festival in de buurt! Je kunt gratis met de fiets komen of met het OV. Met de auto kan ook. Dan is (betaald) parkeren mogelijk in bijv. Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen naar het park.

Wantijlive is goed betaalbaar. Kaarten kosten € 44,50 (ex fee) pp. en de muntprijs is dit jaar als één van de weinige festivals niet verhoogd. Je betaalt 10 euro voor 1 strip van 3 munten. Nergens zag je Anouk, Rolf Sanchez en Danny Vera goedkoper.

Op Wantijlive hebben we een divers programma met de grootste artiesten op het Ames podium, Bud x Geheime Deuntjes met fijne house sounds en het lekkerste eten en drinken op het foodveld.

Dion Cooper opent het festival om 16:30u. Gevolgd door Rolf Sanchez om 18:00u. Anouk start om 19:45u en Danny Vera is vanaf 21:15u te zien en is de afsluit act dit jaar.

De sfeer is gezellig en ontspannen en je komt elk jaar bekenden tegen! Terwijl je danst op de klanken van de beste hits, geniet van een heerlijk drankje aan de bar of langs de kraampjes met lekker eten en drinken wandelt, beleef je een onvergetelijke dag op Wantijlive samen met al je vrienden.

Wantijlive is voor iedereen boven de 18 jaar. De kans is dus aanwezig dat ook je ouders graag naar het festival komen. Maar! dat biedt wellicht ook kansen zoals: gratis muntjes of dat je ouders jouw kaartje willen betalen!

Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via onze website. Koop je kaartje van te voren, zo hoef je niet bang te zijn dat je Wantijlive zal missen! Wantijlive is namelijk steevast uitverkocht.

Wantijlive begint om 16:00 uur en is om 23:00 uur afgelopen. Je kunt met een kaartje tot 21:30 uur naar binnen.

Kom alvast in de stemming!