Maak je weekend compleet!

Kom gratis een dag later naar Wantijpop

Het programma van Wantijpop 2024 is bekend! Wantijpop is het gratis broertje van Wantijlive en vindt een dag later plaats, op zaterdag 8 juni. Het festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Genieten van grote artiesten en van de area’s Bud x Geheime Deuntjes, Popcentrale en voor de kids: Koning Eik.

De munten van Wantijlive zijn ook te gebruiken op Wantijpop. Reden om nog een dagje te komen toch? Zet jij hem in je agenda?

Wantijlive met vrienden en bekenden

Het wordt weer een feestelijke avond samen met vrienden, familie en heel veel bekenden.

Ben jij erbij?!

We hebben op dit moment al veel kaarten verkocht voor Wantijlive en wellicht gaan veel mensen in je omgeving ook. Hoe gezellig! Heb jij nog geen kaartjes, maar wil je er dit jaar wel graag bij zijn? Wacht dan niet te lang meer.

Vraag en antwoord

Wantijpop

Ja, Wantijpop is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Je hoeft dus geen kaarten te kopen om Wantijpop te bezoeken.
Nee, Wantijpop is gratis toegankelijk voor alle leeftijden.
Op Wantijpop hebben we een divers programma met de grootste artiesten op het Ames podium, Popcentrale podium voor de vetste regionale acts en Geheime deuntjes met fijne house sounds.
Dit jaar staan FLEMMING, The Dirty Daddies, Claude, Wies, Nusantara Beat, Dawn Brothers en Kay Slice op 8 juni op Wantijpop.

Wantijlive

Er geldt een maximum van 10 kaartjes per persoon. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.wantijlive.nl
De minimumleeftijd voor Wantijlive is 18 jaar. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.
DI-RECT, De Jeugd van Tegenwoordig, Mart Hoogkamer en Van Dik Hout staan op het programma van Wantijlive 2024. Meer weten? Check het programma hier.