Laatste info Wantijlive 2022!

Morgen is het ein-de-lijk tijd voor Wantijlive en het belooft een goed feestje te worden! We staan dan ook te trappelen om een spectaculaire vierde editie neer te zetten in het Wantijpark met Chef’Special, Davina Michelle, De Dijk, Rob Dekay en presentatie van Dennis Weening.

Om goed voorbereid te zijn zetten we nog even alle praktische info voor beide dagen voor je op een rijtje.

Kom op tijd!

Wantijlive is geopend vanaf 16:00u. Om 16:15u opent Rob Dekay het festival en om 17:45u is het al tijd voor het optreden van De Dijk! In verband met het mooie weer adviseren we daarom iedereen om tussen 16:00 en 17:00u naar het Wantijpark te komen.

Entree

Wantijlive is voor bezoekers van 18 jaar en ouder en geheel uitverkocht. Op vrijdag zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 16:00 uur en sluit om 21:30 uur. Het is niet mogelijk het terrein tussentijds te verlaten en later weer terug te keren. Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg.

Hoe kom ik er?

We adviseren je om lopend, fietsend of met het OV te komen. We hebben dit jaar wederom een grote fietsenstalling. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park.

Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park.

Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel (betaald) parkeren in of rondom Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het park.

Help, ik kan mijn Wantijlive kaarten niet meer vinden! Wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt in je inbox zoeken op ‘Paylogic’ om de kaarten terug te zoeken. Soms komen ze in de Spamfolder terecht, check daarom ook de Spambox.

Wanneer dit niet het geval is heb je bij het kopen van je kaarten een persoonlijk account aangemaakt in Paylogic. Hier kun je je aankoop ook altijd terugvinden. Je kunt op dit account inloggen via deze link. Vervolgens vind je bij ‘Bestellingen’ je kaartje(s) terug.

Als je je ticket(s) echt niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Let op: gebruik wel het mailadres waar je de tickets mee hebt besteld. Indien je er niet uitkomt dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic. Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

NB: Wantijpop op 18 juni is gratis toegankelijk, hier heb je geen kaarten nodig.

Weer

Volgens de voorspellingen wordt het droog, WARM en zonnig. Als het heel warm is, zijn er voldoende plekken (barren) waar drinken verkrijgbaar is en bieden de bomen veel schaduw. Ook is er een waterpunt nabij de entree. Zorg dat je goed bent ingesmeerd, of neem zonnebrand mee en eventueel een petje. Mocht er een buitje vallen, dan zijn er poncho’s te koop bij de bar (zolang de voorraad strekt). Paraplu’s zijn i.v.m. de veiligheid en het zicht van je mede bezoekers niet toegestaan.

Munten

Al het eten en drinken op Wantijlive en Wantijpop is te betalen met munten. Deze zijn op verschillende plaatsen op het terrein bij onze kassa’s te koop. De munten zijn alleen dit jaar geldig en je kunt gekochte munten niet terug inwisselen voor geld. De munten van Wantijlive zijn wel beide dagen te gebruiken, dus ook op Wantijpop. Alle reden dus om zaterdag weer naar het Wantijpark te komen; om je munten op te maken!

Food & Drinks

Naast de fantastische acts, kun je weer genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio. Een greep uit het assortiment van foodstands is: Broertjes Saté, Coffeelicious, Visser’s Poffertjes, Arthur Tuytel, Speyz, Fles&Mes, Wantijpaviljoen, Boer’n bontje en Toko Kaminah.

Wantijpop

De dag na Wantijlive is het tijd voor de 25ste editie van Wantijpop. Met niemand minder dan Snelle & de Lieve Jongens Band, Duncan Laurence, Goldband, MEAU, Son Mieux, Scotch the band en Waltzburg belooft het een prachtige festivaldag te worden. Wantijpop is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Meer info: www.wantijpop.nl