Chef’Special naar Dordrecht

Chef’Special is op vrijdag 17 juni de afsluitende act van Wantijlive, het popfestival in het Wantijpark in Dordrecht. Dat maakt de organisatie bekend.

De afgelopen twee jaar werden die festivals vanwege corona afgeblazen. Het organiserende BOD Events gaat ervan uit dat de editie van 2022 wél plaatsvindt, omdat de overheid een garantiefonds in het leven heeft geroepen. Dat fonds betaalt 80 procent van alle gemaakte kosten als een evenement onverhoopt toch niet door kan gaan vanwege de pandemie.

Geen onbekend terrein
De band van zanger Joshua Nolet scoorde vorig jaar met Afraid of the dark de grootste hit in zijn bestaan. Het nummer belandde op de tweede plaats van de Top 40. Het Dordtse park is voor de muzikanten geen onbekend terrein, want in 2014 stonden ze al eens op het podium van Wantijpop.

Komende zaterdag maakt BOD Events de andere drie acts bekend. De kaartverkoop begint op zaterdag 29 januari. Zo’n 90 procent van de tickets is begin 2020 al aan de man gebracht, maar toen gooide corona voor het eerst roet in het eten.

Lees alles over Chef’Special op Wantijlive

(bron AD.nl)