4 dagen lang feest in de Biesboschhal

We hebben fantastisch nieuws! Na het succes van vorig jaar komt het evenement In de Biesboschhal terug! Eind september is het 4 dagen lang feest in Dordrecht. Van een avond lang de vetste housebangers tot urban sports, van alles komt voorbij!

Wanneer: donderdag 26 september t/m zondag 29 september
Locatie: Biesboschhal, Dordrecht

DS Festival – 26 sept

Hét grootste studentenfestival van de Drechtsteden met o.a. $HIRAK & Christian D. Dit evenement is gratis toegankelijk voor studenten van Da Vinci College Gorinchem & Dordrecht, HBO Academy en Yuverta.

Meer over DS Festival

Geheime Deuntjes – 27 sept

Op Wantijlive en Wantijpop ging Geheime Deuntjes al goed los. Na een uitverkochte indoor editie in 2023 maken we ons, samen met de heren van 078PODCASTS, opnieuw klaar voor een fantastisch festival in de Biesboschhal. Vette house sounds, verrassende dj-combi’s en feesten op zelf gekozen muziek bij de stille disco.

Natuurlijk staan de vaste hosts zelf op het programma. High Soundsystem maakt voor het eerst zijn opwachting. En wat dacht je van Max Trax B2B Morris KreftDouble Bacon en Extase maken het Dordtse feestje compleet. Tickets gaan hard, dus mis het niet!

Koop kaarten!

Winson All Day Long – 28 sept (sold out)

Het wordt een avond lang flink gas geven tijdens de 10 uur durende show van Winson. Hij is hét succes op vele evenementen en ook online is hij razend populair. Winson All Day Long, in zijn hometown Dordrecht, was binnen no time volledig uitverkocht!

STRAAT078 x Popcentrale – 29 sept

Urban Sports en muziek komen samen op dit vette jongerenfestival. Wat denk je van spannende battles, toffe sport toernooien, workshops en optredens van bekende artiesten zoals AlessioDayvoo en DylanColombia?

Bailey de Regt organiseert de FRØST FREESTYLE JAM, waarbij 50 deelnemers hun beste freestyle voetbal skills laten zien. Sluit aan bij een van de Calisthenics battles, doe mee met de Speedrun Contest, show je skills op de mini Skate ramp, maak je eigen Graffiti, ga suppen op het Wantij, check de Breakdance demo of kom gezellig chillen en kijken. Toegang is gratis.

Check het gratis programma

We hopen je te zien in de Biesboschhal!