Dennis Weening Wantijlive

Dennis Weening

Live in ons park

Dennis Weening

Het leukste muziekfestival van Dordrecht wil je niet missen natuurlijk!

Onze vaste gastheer van Wantijlive

Ook afgelopen editie was de presentatie van Wantijlive in handen van niemand minder dan Dennis Weening!

Als sinds de tweede editie van Wantijlive is Dennis Weening er bij. Hij presenteert jaarlijks Wantijlive. En hoe! Altijd vol humor, niet te serieus en met zijn enthousiasme weet hij het publiek voor iedere act volledig op te zwepen. We zijn blij dat hij er elke keer weer bij is!

Op het programma stonden ook Chef’Special, Davina Michelle, De Dijk en Rob Dekay. Het kon niet anders dan dat het Wantijpark helemaal los ging natuurlijk!

Over Dennis Weening

Dennis Weening is geboren op 21 februari 1977 in Den Haag en is bekend als Radio DJ, VJ en presentator.

Hij begon zijn carrière op de reclame-afdeling van TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV en werd hij benaderd om het gezicht van Veronica te worden. In de jaren die volgden is Dennis te zien en te horen geweest bij MTV en 3FM en bleek hij in 2008 de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’. Daarna stapt hij over naar RTL, waar hij programma’s als RockNation, Wipeout, RTL Travel, So you think you can dance en Expeditie Robinson presenteert. Omdat hij zelf in 2010 mee heeft gedaan aan Expeditie Robinson, kan hij zich als presentator goed verplaatsen in de kandidaten.

Daarnaast is Dennis geregeld te vinden als host op festivals en zakelijke evenementen. En dus ook op Wantijlive, waar hij al sinds de tweede editie jaarlijks de presentatie op zich neemt. Wij zijn dan ook heel blij dat Dennis Weening er dit jaar opnieuw bij was!

Aftermovie 2019