Support your Locals!

#supportyourlocals

Laatst bijgewerkt op 29 april

Al jaren werken wij samen met de beste foodpartners uit de regio. Helaas hebben ook zij momenteel te kampen met de negatieve effecten van het Coronavirus. Wij willen ze een hart onder de riem steken en lichten daarom graag uit hoe ook jij ze kunt helpen. 

Visser’s Poffertjes Drive-In & online Poffercast

Drive-In
Zaterdag en maandag tussen 12.00 en 15.00 uur scoor je je favo poffertjes tijdens de Poffertjes Drive-In! Kom op de fiets, lopend, step, rolschaatsen etc. Maar houdt wel afstand.

Poffercast
We moeten de gezelligheid op de welbekende zaterdag in Visser momenteel even missen. Om je toch het ultieme zaterdag gevoel te geven, kun je genieten van de enige echte Poffertjes podcast: de Poffercast! Vanaf nu te streamen op Spotify.

Visser’s Poffertjes’ daghap voor thuis

Bestel nu thuis of haal ‘m af: Juuls’ daghap voor maar €8,50! Iedere woensdag tot en met zondag tussen 16:00 en 20:00 eet je een overheerlijke, vers bereide ovenmaaltijd gemaakt door Juliette! Elke week een ander menu. Bestellen kan via e-mail: info@visserspoffertjes.nl of Whatsapp: 06-16085156.

Website

Coffeelicious verkrijgbaar online en in de supermarkt

Al het lekkers zoals je dat gewend bent van Coffeelicious bestel je gewoon online, of in de Jumbo bij jou in de buurt! Ontbijt, lunch, brood, scones, heerlijke koffie en taarten. Kom gezellig langs in de Online Bakery. Bij bestellingen boven de 50€ wordt je bestelling bezorgd! In Dordrecht worden taarten en High Tea’s bezorgd vanaf 30€. Óf breng een bezoekje aan Jumbo Sterrenburg. Kies je voor afhalen op de Wijnstraat? Dan kun je het tijdvak 8:30 tot 15:30 kiezen en in de notie achterlaten hoe laat je wilt komen ophalen.

Website

Broertjes Saté gratis thuisbezorgd

Vanaf vrijdag 3 april kun je genieten van een complete Indonesische maaltijd bij jouw thuis! Broertjes Saté bezorgd iedere week van vrijdag t/m zondag gratis en uitsluitend in Dordrecht. Geef je bestelling uiterlijk een dag van te voren tot 14.00 uur door via whatsapp ( 06 47 98 06 32 ). En smullen maar!

Website

Toko Kaminah online bestellen en afhalen

De Toko is voorlopig nog gewoon geopend! Enkel het restaurant is dicht. Het makkelijkste is om telefonisch of online te bestellen om vervolgens al het lekkers af te halen. Toko Kaminah is te bereiken tijdens openingstijden via 078-6512116. Bestel hier online. 

Website

Boonstoppel Wijnen afhalen of bezorgen

Het goede nieuws is dat Boonstoppel voorlopig gewoon open is! Wel met extra aandacht voor gestelde regels. Wil of kan je niet langskomen? Dan bezorgen zij de wijnen met liefde bij je thuis. Bestellen kan telefonisch, via e-mail of online.

Daarnaast steunt Boonstoppel diverse restaurants in Dordrecht en omgeving. Ze gaan een aantal horecagelegenheden en restaurants af die meedoen aan: Dordt 2 Go! Hier kun jij ook aan meedoen! Meer info.

Website

Arthur Tuytel | Exclusieve Koningstaart

Speciaal voor Koningsdag is een heerlijke taart ontwikkeld door Arthur Tuytel. Hij bestaat uit: amandel biscuit, mango / sinaasappel cremeux, chocolade mousse, peer, perzik, mango, sinaasappel, vanille en pistache. Deze taart is voor 8 tot 10 personen. Wil je eindelijk een keer iets anders dan een tompouce of moorkop tijdens Koningsdag? Dan is dit je kans! De taart kost € 17,50 per stuk. De ultieme manier om iemand op afstand te verrassen. Arthur Tuytel bezorgd in Alblasserdam, Papendrecht en Oud-Alblas. Ook kunt u de taart (in overleg) afhalen op onze productielocatie te Alblasserdam.

Bestellen doe je via: contact@arthurtuytel.nl, o.v.v. Je voor- en achternaam, mobiele telnr, het aantal taarten en waar ze bezorgd mogen worden.
Bekijk hier het hele Facebook bericht.

Website

Chez Heeren Jansen | Verrassingspakketten

Chez Heeren Jansen heeft de medewerkers van de long- / corona-afdeling ASZ een hart onder de riem gestoken met een leuk verrassingspakket. Om het ‘eenzaamheidsvirus’ te bestrijden bezorgen ze verschillende verrassingspakketjes in zorginstellingen en verzorgingstehuizen in de regio. Ken jij iemand die een opkikkertje kan gebruiken of wil je sponsoren (pakketje à €20)? Neem dan contact op via 078 618 2232 of mail chezheerenjansen@hotmail.com

Website

Help de horeca

Het is momenteel tot 1 juni stil in de horeca, maar jij kan je laten horen. Met wie plan jij meteen een terras date in als deze periode voorbij is? Trakteer je vrienden of familie nu alvast op een toekomstige lunch/diner/borrel! Schaf een waardebon aan via www.helpdehoreca.nl. Zodra de horeca weer open gaan, kun je zorgeloos weer de beste momenten beleven. 

#helpdehoreca