Ten Raede Lounge

Live at Wantij heet vanaf nu Wantijlive!

Met trots presenteren wij de nieuwe naam van Live at Wantij; Wantijlive! En natuurlijk hoort daar ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl bij. In samenwerking met Studio Fraaij hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze nieuwe visuele stijl voor het festival. 

We hebben gekozen voor zomerse kleuren, speelse vormen en vrolijke patronen die goed bij het festival en de prachtige locatie van het Wantijpark passen. In januari wordt ook de website in een nieuw jasje gestoken.

Maar waarom een nieuwe naam? 

Door de pandemie hebben we tijd gehad om te kijken hoe het festival voor jullie nog aantrekkelijker gemaakt kan worden. Uit een grootschalige enquête bleek dat Live at Wantij beter bekend stond als Wantijlive. Wantijlive is sinds 2017 het betaalde broertje van Wantijpop op de vrijdagavond.

Wantijlive en Wantijpop, is duidelijker één familie! Met de nieuwe naam en huisstijl passen beide evenementen beter bij elkaar, wat we ook op het festival in de decoratie en aankleding terug kunnen laten komen. Wij zijn er heel erg blij mee, wat vind jij er van?

En dan nu over het festival…

Het evenement verandert uiteraard niet! Wantijlive blijft de beste acts van Nederlandse bodem programmeren. Marco Borsato, Nielson en Racoon betraden al eerder het podium van het leukste festival van Dordrecht.

Natuurlijk werkt Wantijlive ook komend jaar weer samen met de lekkerste cateraars en foodtrucks uit de regio en lokale sponsoren. Onder het genot van de beste hits en de lekkerste hapjes, vrienden en oude bekenden tegenkomen. Kortom, een feest der herkenning dus!

Het beloofd ook dit jaar weer een geweldige line-up en een groot feest te worden dat je niet wilt missen!

Wantijlive vindt plaats op vijdag 17 juni 2022

Staat deze datum al in je agenda? Bekijk de Aftermovie van de laatste editie om vast in de stemming te komen.

Houdt onze social media in de gaten voor meer informatie over de programmering en de start van de kaartverkoop en schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen!