Laatste info Live at Wantij 2019

Het leukste weekend van het jaar staat weer voor de deur! Op vrijdag 14 juni barst in het Wantijpark de derde editie van Live at Wantij los en op zaterdag 15 juni is het tijd voor Wantijpop (alle leeftijden en gratis toegankelijk). Op vrijdagavond heerlijk met je vriend(inn)en een avondje uit en op zaterdag gezellig met de hele familie in het park. We zetten nog even alle praktische info voor beide dagen voor je op een rij.

 

Hoe kom ik er?

Live at Wantij- vrijdag 14 juni & Wantijpop – zaterdag 15 juni

We adviseren je met klem lopend, fietsend of met het OV te komen. Fietsenstallingen vind je voor de ingang van het park, hier kun je, je fiets(en) kwijt! We hebben dit jaar een extra grote fietsenstalling met afbeeldingen van je favoriete artiesten als herkenningspunt, zodat je je fiets makkelijker terug kunt vinden. Kom je met de bus? Dan kun je het beste uitstappen bij de halte Baden-Powelllaan, vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar het park. Kom je toch met de auto? Het is niet mogelijk om je auto rondom het Wantijpark te parkeren. Je kunt wel (betaald) parkeren in of rondom Parkeergarage Energiehuis. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen naar het park. Let op: vanaf 21:00 uur is de A16 tussen Breda en Dordrecht afgesloten.

 

Entree

Live at Wantij – vrijdag 14 juni

Op vrijdag 14 juni zijn er twee ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 16:00 uur en deze sluit om 21:30 uur. Het is niet mogelijk het terrein tussentijds te verlaten en later weer terug te keren.

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg.

Wantijpop – zaterdag 15 juni

Op zaterdag 15 juni zijn er drie ingangen naar het Wantijpark, de reguliere ingang, de DuPont Familie ingang en de Ten Raede Lounge ingang. De reguliere ingang vind je aan de voorzijde van het park op de Baden-Powelllaan. De ingang is geopend vanaf 13:00 uur en deze sluit om 22:30 uur. Het is mogelijk het terrein tussentijds te verlaten, zorg alleen wel dat je voor 22:30 uur weer binnen bent.

Voor ouders met kinderen jonger dan 12 jaar is er de Dupont Familie ingang. Ideaal, zo is afgelopen jaren gebleken. Bij deze entree kun je ook een bandje krijgen waar je een telefoonnummer op kwijt kunt. Altijd handig met kleine kids!

Voor bezoekers van de Ten Raede Lounge is er de Ten Raede Lounge ingang. Deze ingang is te vinden voorbij het Wantijbad op de Badweg. Voor de exacte route kan men de bijgevoegde plattegronden bij de tickets raadplegen.

 

Help, ik kan mijn Live at Wantij kaarten niet vinden! Wat nu?

Allereerst te gek dat je erbij bent op 14 juni! De bevestigingsmail is verstuurd door onze ticketingpartner Paylogic. Je kunt evt. in je inbox zoeken op Paylogic of de kaarten terugzoeken in het persoonlijke account dat je aanmaakt bij het bestellen van de kaarten. Je kunt op dit account inloggen via deze link met jouw eigen gegevens (e-mailadres/wachtwoord). Mocht dit niet lukken (wachtwoord kwijt bijvoorbeeld), dan kun je contact opnemen met de servicedesk van Paylogic via customerservice.paylogic.com Zij kunnen je verder helpen m.b.t. jouw Paylogic account en wachtwoord en het (opnieuw) opsturen van de kaarten.

 

NB: Wantijpop op 15 juni is gratis toegankelijk, hier heb je geen kaarten nodig

 

Munten

Al het eten en drinken op Live at Wantij en Wantijpop is verkrijgbaar met munten, deze zijn op verschillende plaatsen op het terrein bij onze kassa’s te koop (pin en cash). De munten zijn alleen dit jaar geldig en je kunt gekochte munten niet terug inwisselen voor geld. De munten van Live at Wantij 2019 zijn ook te gebruiken op Wantijpop 2019. Alle reden dus om 15 juni weer naar het Wantijpark te komen :).

 

Food & Drinks

Naast de fantastische acts, kun je op Live at Wantij ook genieten van heerlijk eten en drinken uit de regio. De foodstands die je op Live at Wantij vindt zijn: Broertjes Saté, Coffeelicious, Visser’s Poffertjes, Bakblik, Arthur Tuytel, Fransen en Kanters, Khotinsky, Wantijpaviljoen, Freshpoint en Toko Kaminah.

 

Weer

De weergoden lijken ons dit jaar beter gezind te zijn dan vorig jaar. Volgens de voorspellingen wordt het droog, warm en zonnig. Mocht er toch een buitje vallen, dan zijn er gratis poncho’s verkrijgbaar bij de bar (zolang de voorraad strekt). Paraplu’s zijn i.v.m. de veiligheid en het zicht van je mede bezoekers niet toegestaan.

 

Timetable

Wulf 16:15-17:15

Nielson 17:45-18:45

Racoon 19:15-20:30

DI-RECT 21:15-22:30

 

Plattegrond

We hebben dit jaar op Live at Wantij 50% meer toiletten dan vorig jaar. Check de plattegrond om te zien waar je ze allemaal kunt vinden, we hebben namelijk een nieuw veld met toiletten naast het dierenveldje.