Laatste 300 tickets voor Live at Wantij in verkoop

Kensington, BLØF, Jacqueline Govaert en Suzan & Freek staan op 1 juni in het Wantijpark in Dordrecht. De ticketverkoop van Live at Wantij is goed van start gegaan. Om 12.00 uur waren er nog 300 kaarten beschikbaar. Geïnteresseerden worden dus geadviseerd om zo snel mogelijk hun tickets te kopen. Tickets zijn te koop via www.wantijlive.nl/tickets en er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar bij de VVV Dordrecht.

Live at Wantij geeft je de kans om de grootste Nederlandse acts te zien in het prachtige en intieme Wantijpark. Het festival heeft een landelijke allure, maar een lokaal karakter. Zo werkt Live at Wantij veel samen met lokale sponsors en foodstands. Een festival voor en door Dordrecht, maar dan wel met de beste acts van Nederlandse bodem.

Live at Wantij, het betaalde broertje van Wantijpop komt na het enorme succes van vorig jaar terug met een tweede editie. Met dit jaar niet één, maar twee topacts: Kensington en BLØF zullen op 1 juni te zien zijn in het Wantijpark tijdens Live at Wantij.