Info kaartverkoop 2020

Dit weekend start de kaartverkoop voor Live at Wantij op vrijdag 12 juni 2020! Door onderstaande info door te lezen ben je zo goed mogelijk voorbereid op de verkoop.

De kaartverkoop start zaterdag 7 december om 9:00 uur via www.wantijlive.nl en bij de VVV op de Spuiboulevard. 

Wil jij je kaarten al een dag eerder kopen met 10% korting? Schrijf je dan nog snel in voor de Early Bird verkoop!

 

NIEUW: Personaliseren van kaarten

Om te voorkomen dat onze kaarten worden opgekocht door zwarthandelaren en voor veel te veel geld worden doorverkocht, werken we dit jaar voor het eerst met het personaliseren van kaarten. 

Na de aankoop van je kaarten ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling. 12 december ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces. 

Heb je hier nu al meer vragen over? Check dan even onze FAQ pagina

 

Aantal kaarten tegelijk

Tijdens de reguliere kaartverkoop kun je maximaal 10 kaarten per persoon kopen, tijdens de Early Bird verkoop zijn dat er 4. Wil je met meer mensen komen, vraag dan één van je vrienden om ook kaarten te kopen. 

 

Wachtrij

De kaartverkoop voor Live at Wantij 2020 start zaterdag 7 december om 9:00 uur. Vanaf dat moment wordt een willekeurige wachtrij opgebouwd met de mensen die op dat moment in de shop zitten. Het heeft dus geen zin om al uren van te voren in de wachtrij te zijn. Ook heeft refreshen vanaf dat moment geen zin, dan wordt je juist weer achterin de wachtrij geplaatst. 

 

Betalen

Een kaartje voor Live at Wantij kost €35,- (+ €3,50 service fee). Je kunt je kaarten zowel via je computer als via je telefoon kopen. Ook zijn er kaarten te koop bij de VVV op de Spuiboulevard in Dordrecht. 

 

Minimumleeftijd

Let op, de minimumleeftijd voor Live at Wantij bedraagt 18 jaar.

 

Kaarten voor Live at Wantij zijn enkel via de website wantijlive.nl te koop en bij de VVV in Dordrecht. Koop nooit kaarten voor Live at Wantij op websites zoals Topticketshop, Budgetticket, Onlineticketshop, Viagogo etc. Koop ook geen tickets van mensen op Facebook of Marktplaats. Je betaalt – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs. We kunnen bovendien geen enkele garantie geven dat deze tickets geldig zijn. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl