Danny Vera In de Museumtuin

Dordrecht krijgt toch een festival deze nazomer. De hele maand september zijn er optredens in de tuin van het Dordrechts Museum met elke donderdag, vrijdag en zaterdag een programma. Racoon, Danny Vera, Snelle, Nielson en vele anderen treden op In de Museumtuin. De organisatie is in handen van Bibelot, BOD Events, Dordrechts Museum en Kunstmin.

Het hele programma is vandaag bekend gemaakt. Donderdag 20 augustus start om 20h00 de kaartverkoop op www.indemuseumtuin.nl. Achtereenvolgens treden de artiesten op: Scotch, Racoon, Douwe Bob, Martijn Fischer, Danny Vera, OG3NE, Guido Weijers, Spinvis en Snelle. Nielson sluit In de Museumtuin af op 26 september. De première is op 3 september met Douwe Bob, exclusief om bedrijven en ondernemers uit onze stad en regio samen te brengen én te bedanken voor hun inzet in deze tijden! .

Onder de majestueuze platanen In de Museumtuin biedt een terras plek aan 240 gasten met perfect uitzicht op het podium. Een unieke ervaring en uiteraard conform de RIVM richtlijnen. Je bestelt een tafel voor 2 of 4 personen. Op donderdag en vrijdag gaan de deuren open om 17h00. Op zaterdag zijn er twee shows met aanvang 12h00 en 17h30.