Corona-update rondom Live at Wantij

Laatst bijgewerkt op 8 april

 

Eén van de meestgestelde vragen op dit moment is: gaat Live at Wantij wel door? In dit bericht lees je de stand van zaken op dit moment. We blijven dit bericht updaten.

Ten eerste: jullie gezondheid staat bij ons altijd voorop! Wij houden de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM aan en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Vooralsnog gaat Live at Wantij door. Mocht de situatie veranderen, dan laten we je dit tijdig weten via deze website en onze social kanalen.

Als Live at Wantij in juni niet door mag gaan, zullen we eerst kijken naar mogelijkheden om het te verplaatsen naar later dit jaar. Als we het niet kunnen verzetten, of je kan niet op de nieuwe datum, dan kun je ervoor kiezen om je kaartje om te zetten naar 2021 of restitutie aanvragen. Hier ontvang je t.z.t. meer info over.

Ondertussen werken wij (vanuit huis) keihard door om, mocht het doorgaan, een mooie vierde editie neer te kunnen zetten. Blijf de adviezen van het RIVM dus vooral opvolgen en zorg goed voor elkaar, want hóe leuk zou het zijn als we begin juni wél met z’n allen kunnen feesten in ons mooie Wantijpark. 💚