Live optreden Kensington op Wantijlive 2018

Wantijlive 2018

Bliksemsnel uitverkocht

Na de succesvolle eerste editie van Wantijlive vlogen de tickets voor de tweede editie nog harder de deur uit. De kaartverkoop werd ’s ochtends vroeg geopend en om 14:00 uur waren alle 9.000 kaarten al uitverkocht!

Programma 2018

 

Verslag van de dag

1 juni 2018, Wantijpark Dordrecht
We vergeten Wantijlive 2018 niet snel meer. Bijna de gehele dag stond regen op het menu, maar dit mocht de pret niet drukken. Poncho’s aan en gaan!

Wantijlive werd dit jaar afgetrapt door Suzan & Freek. Het duo zingt veel lekker, zingbare covers, dat ervoor zorgde dat het publiek meteen op gang was. Met de enkels in de modder werd er volop gedanst en meegezongen. Suzan en Freek werden opgevolgd door Jacqueline Govaert, de frontzangeres van de band Krezip. Het publiek kon tijdens haar act genieten van bekende hits uit haar tijd bij Krezip, maar ook veel eigen nummers kwamen voorbij. Na Jacqueline was het podium voor Bløf. Het hele publiek ging uit zijn dak bij alle bekende hits van de band. Wanneer de drummer zijn eerste noot sloeg, was het publiek niet meer te houden. Geen nummer ging voorbij, zonder dat de songtekst uit volle borst werd meegezongen.

Tot slot was daar Kensington. Daar waar vorig jaar Marco Borsato het publiek omverblies, stond dit jaar Kensington als slotact op het programma.

Kensington: ‘Live At Wantij, mucho respect for partying your asses off in this horrible weather, you rule!’

Met hun verpletterende optreden kregen ze het hele publiek mee. De bandleden waren dan ook niet van plan om bewegingsloos publiek te entertainen.

Kortom: dit was een dag om nooit te vergeten.

Sfeerimpressie

Dit was Wantijlive 2018!

Aftermovie

Muziek: Kensington – War