Corona maatregelen

Op vrijdag 17 juni 2022 hopen we weer een mooi feestje neer te zetten in het Wantijpark. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM. Houdt deze pagina in de gaten voor de dan geldende Corona-maatregelen.

Veel gestelde vragen

Wij gaan ervanuit dat Wantijlive op 17 juni 2022 door kan gaan, zoals gepland. Als het evenement wegens de dan geldende Coronamaatregelen niet plaats kan vinden, krijgen alle ticketkopers de mogelijkheid opnieuw restitutie aan te vragen. Wantijlive valt onder het Garantiefonds van de overheid, wat betekent 80% van de gemaakte kosten worden vergoed, als het evenement toch niet door kan gaan wegens de pandemie.
Wantijlive houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen op 17 juni 2022 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit hier bekend gemaakt.
Wantijlive houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen op 17 juni 2022 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit op deze pagina bekend gemaakt.
Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen en tickets te retourneren.
Als Wantijlive toch niet door kan gaan wegens de pandemie, vergoed het Garantiefonds 80% van de gemaakte organisatiekosten voor Wantijlive. Dat betekent dat het financiële risico van de organisatie wordt afgedekt. Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen die al een kaartje voor Wantijlive had gekocht de mogelijkheid om zijn geld volledig terug te vragen en tickets te retourneren.
De algemene voorwaarden vind je hier.