Corona maatregelen

Houdt deze pagina in de gaten voor de dan geldende Corona-maatregelen.

Veel gestelde vragen

Wantijlive houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen in 2023 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit hier bekend gemaakt.
Wantijlive houdt zich aan de dan geldende maatregelen van de overheid en het RIVM. Op dit moment is nog niet bekend welke maatregelen in 2023 van toepassing zullen zijn. Zodra dit bekend is wordt dit op deze pagina bekend gemaakt.
Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn geld terug te vragen en tickets te retourneren.
Als Wantijlive toch niet door kan gaan wegens de pandemie, vergoed het Garantiefonds 80% van de gemaakte organisatiekosten voor Wantijlive. Dat betekent dat het financiële risico van de organisatie wordt afgedekt. Mocht het evenement wederom geen doorgang kunnen vinden in verband met de dan geldende maatregelen, krijgt iedereen die al een kaartje voor Wantijlive had gekocht de mogelijkheid om zijn geld volledig terug te vragen en tickets te retourneren.
De algemene voorwaarden vind je hier.