Broertjes Saté op Wantijlive 2022

‘Het is als een ABC’tje’

Broertjes Saté staan al vanaf het begin op Wantijlive! Elk jaar keren zij terug, zo ook in 2022. Muziek, een drankje en even langs Broertjes Saté is volgens de Dordtse broertjes dé ultieme succesformule tijdens een bezoek aan Wantijlive.

Erol Woudenberg (Broertjes Saté): ”Een bezoek aan Wantijlive is voor velen inmiddels als een soort ABC’tje: A: Muziekje, B: een drankje en C: ff langs Broertjes Saté.’

Drie redenen waarom je eens bij Broertjes Saté moet eten: 

  1. Meerdere keren bekroond tot lekkerste broodjes Indonesische kipsaté van Nederland.
  2. Een écht Dordts familierecept. Alle ingrediënten zijn ambachtelijk bereidt en komen uit hartje Dordrecht. 
  3. Met liefde bereidt door twee broers uit Dordrecht.

Interview

Wat maakt Broertjes Saté uniek?
Wij hebben een eigen concept bedacht, opgezet en zijn dit blijven ontwikkelen. Onze ingrediënten zijn: plezier, vrijheid en passie. Op basis van een oud familierecept serveren wij kwaliteitsproducten. Het unieke is dat wij alles zelf maken!! En dat proef je.

Waarom is Broertjes Saté en Wantijlive de ultieme combinatie?
Dordrecht is voor ons thuis, daar waar onze familie en vrienden zijn. Het lokale karakter wat we beide hebben maakt het uniek. Mensen kijken het hele jaar uit naar Wantijlive en de gemoedelijke sfeer in het eigen stadspark, met veel vrienden en bekenden. Wij zijn nu al jaren actief op Wantijlive en mensen verwachten ons dan ook op Wantijlive en Wantijpop te zien merken we al.

Feitje: Wist je dat Broertjes Saté al tot twee keer toe bekroond is tot lekkerste saté van Nederland tijdens de 24 Kitchen Foodtruckawards?

Op welk product zijn jullie momenteel het meest trots?
Het broodje Indonesische kipsaté! Dit broodjes hebben wij tot in perfectie ontwikkeld en alle ingrediënten maken wij zelf. Daarnaast is het uniek dat de kip van een Dordtse kiphandel komt en dat het brood word gebakken door een Dordtse bakker. Pure ambacht ! Dus of wij trots zijn op dit broodje…? Uh, ja..

”Onze superkracht bestaat uit: geur, beleving, uitstraling en uiteraard de heerlijke smaak!’

Wat beschouwen jullie als het grootste succes dat Broertjes Saté behaald heeft, tot nu toe?
In 2016 en 2018 hebben we een certificaat behaald voor Lekkerste Saté van Nederland! En in 2015 waren wij net begonnen en werden we 4e bij de lekkerste saté van Nederland verkiezing! De jury bestond uit sterrenkoks. Dit was voor ons een bevestiging dat we een goed product hadden en op de goede weg waren. Dat maakt ons heel trots!


 

Hoe moeten bezoekers jullie herinneren?
Dat zijn die broertjes die de lekkerste saté hebben en al jaren op alle Dordtse feestjes staan en uiteraard ook op Wantij.

 

Sta jij al te popelen om te proeven? Op 12 juni staan de broertjes er weer! Tot dan?!

———-
Nieuwsgierig? Bezoek dan ook eens de socials!

Facebook Instagram Website