Bingo!

Doe jij mee met de Online Muziekbingo?

Vrijdag 19 februari van 20:00-23:00 uur

We hebben iets leuks voor jullie in deze toch wat sombere tijden. We organiseren namelijk op vrijdag 19 februari een Online Muziekbingo! Hoe leuk is dat?! Meedoen is heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is één of meerdere bingokaarten kopen voor jou en je vrienden en jullie zijn erbij!

De kaartverkoop is begonnen, dus verzeker jezelf snel van die bingokaarten. Zo maak je niet alleen kans op te gekke prijzen, maar heb je ook nog eens een hele leuke avond met alleen maar toffe muziek van Wantijlive en Wantijpop! De avond zit verder vol verrassingen, waarvan we er één vast verklappen; Scotch komt namelijk LIVE optreden vanuit de studio!! 

KOOP BINGOKAARTEN

Hoe werkt het?
De aanschaf van je bingokaart is je entreekaart voor de livestream. Je ontvangt twee bingokaarten (voor twee bingo rondes) en twee linkjes per mail. Eén link naar de bingo livestream en één naar een Zoom meeting waarin je alle andere deelnemers vanuit hun woonkamer kunt zien (die laatste is niet verplicht natuurlijk). In de Wantij Bingo livestream worden de hele avond hits gedraaid van alle jaren Wantijlive en Wantijpop. In plaats van een getal streep je de nummers af van je bingokaart, tot je bingo hebt. Hoe je je bingo kunt doorgeven, wordt vanzelf duidelijk tijdens de livestream. 

De bingo duurt van 20:00 tot ongeveer 23:00 uur en een bingokaart kost €10,- (exclusief servicekosten). 

Let op: Blijf je ook tijdens de Online Wantij Muziek Bingo houden aan de dan geldende corona-maatregelen!