Helaas helaas helaas is Wantijlive in 2020 en 2021 niet door gegaan. We stonden te trappelen om voor jullie een spectaculaire vierde editie neer te zetten in het Wantijpark, maar volgens de routekaart van de overheid waren er op zijn vroegst half juni evenementen toegestaan. Dat was voor Wantijlive helaas te laat.

Wantijlive vindt plaats 17 juni 2022Tickets van 2020 blijven geldig voor de editie van 2022, je hoeft hiervoor niks te doen.  En het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

#Bewaarjeticket

Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie omtrent aangekochte kaarten. We snappen dat je nog met veel vragen zit. Hieronder proberen we je te voorzien van zo veel mogelijk informatie.

De eerstvolgende editie van Wantijlive vindt plaats op vrijdag 17 juni 2022.
De line up zal in lijn zijn met de line up zoals jullie die van ons gewend zijn. Dus met de beste artiesten van Nederlandse bodem. De exacte line up weten we helaas nog niet, in verband met de agenda’s van de artiesten.
De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z’n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen. Alleen de hoofdboekers hebben een email ontvangen, op het adres waarmee de tickets zijn aangeschaft. Daarnaast is de restitutie periode ook op Social Media en de website gecommuniceerd. Inmiddels is het niet meer mogelijk restitutie aan te vragen.
Alle gekochte tickets blijven geldig voor Wantijlive 2022, mits verkregen via de officiële Wantijlive website of via Ticketswap. Je hoeft hiervoor helemaal niets te doen. Zorg er wel voor dat je je ticket(s) goed bewaard!

Het gratis drankje omdat je je kaartje houdt, blijft natuurlijk staan!

Vanaf februari 2020 kunnen tickets gepersonaliseerd worden. Dit kan ook tijdens het evenement. Je hebt dus nog ruim de tijd voor de eerstvolgende editie om je tickets te personaliseren. Om te personaliseren; zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Je ontvangt je tickets direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Bewaar deze tickets goed, want ze zijn automatisch geldig voor de editie in 2022.
Je hebt tot en met 21 januari 2022 de mogelijkheid om kosteloos de naam te wijzigen en iemand anders mee te nemen. Alle hoofdboekers hebben hier een email met meer informatie over ontvangen.
Winacties vanuit Wantijlive:

– Heb je jouw gewonnen ticket(s) al ontvangen via de e-mail? Dan hoef je verder niets te doen. Dit ticket is geldig voor de 2022 editie.
– Heb je jouw gewonnen ticket(s) nog niet ontvangen via de e-mail? Uiterlijk in mei 2022 worden deze tickets automatisch verstuurd. 

Anders:
Heb je je ticket gekocht of gewonnen via een ander/on-officieel kanaal? Dat ligt helaas buiten onze macht. Neem dan contact op met de betreffende contactpersoon.

De ticketprijs zal in 2022 waarschijnlijk een stukje hoger liggen dan toen jij hem kocht in 2020/2021. Als je je ticket behoudt, hoef jij niets bij te betalen.
De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z’n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen. Je kunt natuurlijk wel een andere vriend/vriendin meenemen.  Je hebt tot en met 21 januari 2022 de mogelijkheid om kosteloos de naam te wijzigen en iemand anders mee te nemen. Alle hoofdboekers hebben hier een email met meer informatie over ontvangen. Het is ook mogelijk om zelf via Ticketswap een gedeelte van je bestelling te koop aan te bieden.

De restitutie periode is afgerond. Iedereen die z’n kaartje niet wilde doorzetten, heeft het aankoopbedrag teruggekregen. Je hebt tot en met 21 januari 2022 de mogelijkheid om kosteloos de naam te wijzigen en iemand anders mee te nemen. Alle hoofdboekers hebben hier een email met meer informatie over ontvangen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je ticket(s) via Ticketswap aan te bieden. 
Tickets van 2020 blijven geldig in 2022, dus met dit kaartje kun je gewoon naar binnen. Ook dan krijg je je eerste consumptie van ons 
Goede vraag! Iedereen die volgend jaar binnenkomt met een kaartje uit 2020, krijgt bij binnenkomst een gratis consumptiemuntje van ons. Omdat we het zo gezellig vinden dat je er weer bij bent!

Staat je vraag er niet tussen?
Neem gerust contact met ons op via dit contactformulier. 

We wensen iedereen veel sterkte nog de komende tijd en we hopen jullie allemaal gezond en wel snel weer te zien!